NORDSTJERNEN: KARINA FRA DANMARK

1 1,675

I denne hobbyen lærer man stadig noe nytt, og det er blant annet det som er med på å gjøre papirhobby så spennende. Karina fra Danmark fletter nemlig vesker i gavepapir når hun trenger en pause fra andre papirsysler. Slik gjenbruk kan man virkelig like, og kanskje spesielt det at vi fikk kunnskap om det nå som jula, med alle sine gavepapir, står for døren. I tillegg til veskene lager Karina også kort, esker, minialbums, gjestebøker og layouts og vi er glade for å presentere Karina og hennes flotte kreasjoner i The Paper Crafting i dag. 

20161013_104549_2

Hva er ditt navn?
Jeg hedder Karina Jeppesen, men er også kendt som Klassy Kard på nettet. Jeg er på Design Team hos Gummiapan.se og det Kreative Team hos Lunahobby.dk.

Hvor bor du?
Jeg bor i Glostrup, Danmark. For dem som ikke kender byen, så ligger det lidt uden for København. Jeg bor sammen med min skønne kæreste i en mindre lejlighed, hvor der heldigvis er af plads til de 2 vigtigste ting i livet.. kærlighed og scrap.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har en blog, som man finder på Klassy kard. Her viser jeg lidt af alt det jeg roder med, når jeg er kreativ og så er jeg også på Instergram under navnet klassykard, samt på Facebook og Pinterest under mit eget navn.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort, æsker, minialbums, gæstebøger, layouts og når jeg engang imellem har brug for en afstikker fra det, så fletter jeg tasker i gavepapir, også kaldet candywrapping.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg har lavet kort og æsker lige så længe jeg kan huske, men måden jeg gør det på, har ændret sig meget hen over årerne og da jeg havde mit første besøg på en scrapconvention for 10 år siden var jeg solgt.. og det har holdt ved lige siden.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg kan godt lide at skabe noget og papir er et nemt emne at arbejde med, og så er det også glæden ved at give noget til andre, som man selv har lavet. Der ud over er det også mit fristed, når jeg sætter mig i mit scraphjørne, så kobler jeg af og lader tankerne flyve.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
1. Det første projekt, er et kort hvor jeg selv har bygget motiverne op med Distress Ink og stempler. Jeg syntes dette arbejde er sjovt og så er jeg ret vild med disse silhuet motiver, for jeg syntes der er lidt eventyr og magi over dem.

 
20160808_172748
2. Dette andet projekt, er egentlig et mini album, som jeg lavede til et fødselsdagskort. Det har sider i forskellige størrelser, som jeg syntes giver liv til sådan et album, samt nogle sjove muligheder når man placere billeder, tekst og pynt.
20141004_131139_2
3. Det tredje projekt, er en exploding box, som jeg også lavede til en fødselsdag. Ud over plads til en personlig hilsen, indeholdt den også et par citater om det at blive ældre og også et gavekort.
1661695_10205331355137143_7277641035778962492_n
4. Det sidste projekt er en af mine flettede tasker, “candywrapping”, som dog er lavet i gavepapir, som har fået noget folie, så det kan tåle at blive brugt. Jeg har engang imellem brug for at lave noget andet, men jeg kan selvfølgelig ikke slippe det kreative helt, så for mig er dette den perfekte hobby nummer to. Og så kan jeg godt lide at udfordre mig selv, som på denne model, hvor billede selvfølgelig skal passe sammen, når fletteriet er færdigt.
20140620_194557
Holder du på med papirhobbyen ofte?
Ja, lige så tit jeg kan. Jeg elsker at slutte dagen af med lidt kreativ tid og heldigvis har jeg en meget forstående kæreste. Og så deltager jeg på så mange conventions og scrapevents, som jeg kan, både i Danmark og Sverige.
 
Hvordan er din scrappeplass?
Jeg er så heldig, at jeg har det meste af et værelse til alle mine hobbysager. Som regel roder der lidt (nogen gange meget), men det kalder jeg bare “kreativt kaos”. Jeg skaber bedst, når jeg har alt det vigtige lige i nærheden, så det kan godt blive lidt crowded på mit arbejdsbord, men det virker for mig.
 
20161013_093422
Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg er så dårlig til at huske navne, men jeg finder meget af min inspiration på nettet og til conventions. Der er så mange super dygtige scrappere og kreative mennesker, og noget af det, som jeg elsker ved denne hobby er, at det er okay at lift fra andre, og lave sine egne udlægninger af andres projekter. Ellers finder jeg inspiration i hverdagens hændelser, naturen omkring mig og de materialer jeg sidder med.
 
Foto: Karina Jeppesen
Publisert med tillatelse
1 kommentar
  1. karen hansen skriver

    fantastisk fint alfekort!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More