Scrappeintervjuet: Katrine fra Norge

Katrine startet med papirhobby i 2010 og interessen hennes har bare økt siden. Hun lager for det meste kort, liker også å lage små esker og vesker. Katrine er spesielt glad i den romantiske sarte stilen, vintage og lag på lag. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg heter Katrine Hoel Paulsen, 48 år, gift, to barn på snart 12 og 14 og bor på Skedsmokorset.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg begynte med papirhobby i 2010 etter å ha blitt introdusert for dette via en venninne som holdt et enkelt kurs i området der jeg bor. Jeg ble fort bitt av basillen og min interesse for papirhobby bare øker.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager for det meste kort i alle varianter men har også forsøkt meg på noen små esker og vesker. Dekorer også gaveposer og bokser/esker.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Så ofte som jeg har lyst og mulighet. Litt mindre i sommerhalvåret og ekstra mye rundt juletider ellers jevnt og trutt hele året.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Da jeg startet laget jeg veldig mye kort i vintagestilen og mye lag på lag. Dette har endret seg noe med tiden og nå blir det litt mer forskjellige type kort men liker fortsatt veldig godt den romantiske sarte stilen.

Hva inspirerer deg? Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Inspireres av å se det andre lager og å tilbringe tid med andre scrappere på treff etc. En av mine store idoler er Cathrine Sandvik, hun lager de mest fantastiske kort i sarte toner. Kirsten Hyde er også en jeg virkelig beundrer, det finnes ikke grenser for hva hun kan trylle fram av papir.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Det er alltid moro å lære seg noe nytt. Jeg kunne tenke meg å lære å lage mere esker og å bruke flere forskjellige brettmetoder når jeg lager kort. Det har lett for å bli mye av det samme når man har litt dårlig tid.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Skjærebrett, e-bosser maskinen min, alle mine dies, blonder og bånd, distress  Ink til sverting av kanter og mye mye mer.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Flere dies står alltid på ønskelisten både norske tekster, som det stadig blir bedre og bedre utvalg av, og rammer. Stempler med norske tekster står også høyt på ønskelisten. Ellers er nye mønsterark alltid på ønskelisten, særlig de fra Pion og Maja Design.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Jeg har faktisk vært så heldig og mitt store idol in «real life» to ganger. Den engelske scrapperen Tracy Payne. Hun lager noen av de fineste kreasjonene jeg har sett og er en veldig stor inspirasjonskilde.

Hvordan er din scrappeplass?

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Facebook: Katrines Kort
Instagram: katrinehsverden
Blogg: Katrines papirverden


Posted

Translate »