NORDSTJERNEN: LENE FRA DANMARK

0 1,309

Lene fra Danmark holder på med papirhobby hver eneste dag – hun klarer rett og slett ikke å holde seg borte fra sitt scrapperom. Og godt er det for når man er så aktiv og engasjert i hobbyen sin kommer det veldig mye fint ut av den. Bare se på Lenes herlige papirprosjekter nedenfor. Vi er glade for å kunne presentere Lene for dere i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er du?
Mit navn er Lene Wadland – bor nær Viborg, Danmark.

Hvornår begyndte du med papirhobby?
Jeg har altid været kreativ inden for mange forskellige områder. Syning, maling, papir etc. alt har skullet prøves. Jeg begyndte med kort tilbage i 2009, da jeg skulle lave indbydelser til en fest vi selv skulle holde og så tog det om sig.

Hvilken slags papir hobby arbejder du med?
Jeg laver alle mulige forskellige ting, album, kort i alle afskygninger og lidt layout.

Hvor ofte arbejder du med papir hobby?
Hver dag. Kan simpelthen ikke holde mig fra mit værksted.

Min stil?
Jeg har ikke nogen bestemt stil. Jeg laver mange kort på bestilling og der tilpasser jeg kortet til kunden. Laver jeg kort til kortkassen er det alle mulige stilarter.

Hvad inspirer dig?
Jeg bruger nettet rigtig meget, især Pinterest og YouTube er fantastisk. Også de input jeg får fra kunder er ofte gode og inspirerende.

Skandinaviske papirkunstere du inspireres av?
Berit Rosenfeldt fra Hammel er fantastisk dygtig og afholder diverse kurser, som man vælge at følge og lægger også mange små videoer op på YouTube.

Er der nogen papirhobby du gerne vil lære?
Farvelægning af stempler, jeg følger meget Sandy Allnock og Amy Shulke på YouTube.

Fem produkter/værktøj du ikke kan undvære?
Big shot, skærmaskine, Cricut maskine Nellie Snellen – Stamping Buddy Pro, Crop-a-dile Big bite, score board stor og lille, alle mine dies og stempler, mine ZIG clean color og Copic Ciao tusser, Distress oxide sværter og meget andet.

Hvad står øverst på din ønskeliste?
En tur over til et stort scrappe convention i USA, det kunne være spændende.

Hvordan er din scrappe plads?
Jeg har et værksted på ca. 20 m2 som jeg er vældig stolt af, den eneste ulempe er at jeg roder men så kan jeg jo bare lukke døren.

Hvor kan vi finde dig?
Jeg er på Facebook under mit navn og på Instagram som FruWadland.

Foto: Lene
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More