Scrappeintervjuet: Lene fra Norge

Lene fra Norge har 20 års jubileum i år – hun startet nemlig med papirhobby allerede i 1998. Tanken var at det ville bli så mye billigere å lage kort selv – noe mannen i huset kjapt sluttet å tro på. Det er fremdeles kortlaginga som ligger Lenes hjerte nærmest selvom hun tidligere også har laget både kalendere og holdt på med Project Life. 

Lene

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg heter Lene Suhr og er fra Alta. Jeg er gift, har en datter på 17 år og en valp på 7 måneder. De siste månedene har valpen krevd mye oppfølging og innlæring, og da har hobbyrommet blitt mindre besøkt. Dette vet jeg snur ganske snart etterhvert som valpen blir mere selvstendig. Jeg jobber i barnehage som pedagog og assisterende styrer og har jobbet med barn i over 20 år, noe jeg trives veldig godt med.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg begynte med papirhobby i 1998 – jeg har faktisk 20 års jubileum i år. Jeg var på et kurs med «Ditten og Datten»  og ble hekta da de  demonstrerte hva man kunne gjøre med litt stempler og blekk.Den gangen startet jeg med 3 stempler og 1 blekkpute og det har siden utviklet seg til litt flere stempler og stæsj. Jeg husket at jeg begrunnet alle scrappekjøp med at «det blir jo så mye billigere å lage kortene selv». Denne kommentaren sluttet gubben ganske kjapt å tro på.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg holder per dags dato bare på  med kort, men har tidligere laget project life album og kalendere.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Det er alt fra 1-2 timer i uken til 10 timer i uken. Har jeg bestillinger som må lages blir det litt flere timer.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Min stil er shabby sart og til tider enkel. Men som oftest lager jeg kort som er litt revet/slitt og med  harmonerende  fargekombinasjoner. Stilen er nok endret seg med tiden. Jeg synes selv det er flere detaljer på kortet enn tidligere.

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter. Hvorfor er disse prosjektene dine favoritter?
Dette kortet liker jeg godt fordi fargekombinasjonen mellom gult og blått er så flott.

Kort nr 2 liker jeg fordi den inneholder detaljer som gjør kortet interessant.

Det tredje kortet liker jeg fordi det viser frem tekstmotivet på en flott måte.

Det fjerde kortet liker jeg fordi den har en tøff tag og kul fargekombinasjon.

Hva inspirerer deg?
Ganske mye. Farger i naturen, filmer og musikk. Andre kort på blogger, Pinterest og Instagram. Jeg kan oppdage mye lekkert i scrappeblader og kan forsøke å gjenskape et kort jeg liker, men da med min stil.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Det er mange norske, svenske og danske kortlagere jeg inspireres av, men jeg har ingen navn som fester seg for øyeblikket som inspirasjonskilde.

Er det noe innen papirhobby du har lyst til å lære deg?
Jeg har lyst å lære meg litt mere artsy, klin og klæsj stil. Jeg er ikke den som liker å søle så mye med maling og blekk, men jeg har en stort ønske å overvinne sperra jeg har for å søle på arbeidsplassen min.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Jeg kan ikke leve uten papirkutteren, distress putene mine, scotch glue, dies og stempler

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Faktisk så står produktene til Prima art by Finnabair, fordi jeg har lyst å lære meg litt artsy/klin klæsj  stil

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Dorota Kopec Kotowicz aka art-Dorota. Hun har en stil som fasinerer meg. Hun er dyktig i lekre fargekombinasjoner og har en mengde detaljer som må studeres nøye og mange ganger.

Hvordan er din scrappeplass?

Hvor kan vi finne deg:
Blogg:Lene’S Stempelkrok
Instagram: lenesuhr
Pinterest: lenesuhr

Foto: Lene
Publisert med tillatelse

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.