NORDSTJERNEN: LISELOTT FRA SVERIGE

0 1,199

Vi har tidligere hatt Liselotts heftige gitar med i Nordlyset i The Paper Crafting og nå var det på tide å presentere flere prosjekter fra denne dyktige svenske papirkunstneren. Liselott begynte med scrapbooking for over ti år siden og har i de siste årene fokusert på å lage 3D-prosjekter i Steam Punk-stil. Vi er glade for å kunne presentere Liselott i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Hej! Mitt namn är Liselott Tärning och jag bor sedan 1998 i Linköping men är född och uppvuxen i Norrköping. Jag jobbar 100% på ett företag i en annan stad, Mjölby. Har två barn. Min stora avkoppling är mitt pysslande.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Började med scrapbooking för över 10 år sedan. Har sedan jag varit liten målat och textat för att sedan stöta på scrapbookingen på nätet. Min favorit ”leksak” har blivit min Cameo. Annars används mest sax och limpistol.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jag testar gärna nya saker inom scrapbooking  men just nu har jag snöat in på 3D skapelser åt steampunk hållet. Gör annars mycket kort. Jag håller nästan alltid Säljer det mesta av det jag gör om någon vill köpa och gör även saker på beställning. Många gånger har beställaren egna önskemål som jag försöker tillfredsställa. Ibland har beställaren skyhöga förväntningar och då blir det oftast så att jag får säga ifrån.på med ett projekt som ligger som jag kan lägga en hand på lite då och då när tiden finns.

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter.

Skrivmaskin på Aladdin/Paradis ask

Smyckes ask.

Godispåse.
Lampa.
Sparbössa.

Hva inspirerer deg?
Min inspiration hittar jag på nätet, pinterest och bloggar. Får även ideér av beställares önskemål. Inspirationen till min Aladdin/Paradis ask var Anna-Lenas tutorial på Roxstamps. Köpte även ett kitt av henne första gången och det finns en onlinekurs att köpa om man har svårt att följa i bloggen. Sedan hittade jag en beskrivning på skrivmaskinen på bloggen Tara´s Craft Studio. Det var här jag lärde mig om materialet kapaskiva. Satte ihop dessa fina beskrivningar till min ask jag har gjort.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? 
Någon jag skulle vilja möta i verkligheten och gå kurs för är Μαριάννα Κοντοέ.

Hvordan er din scrappeplass?
Har en liten lägenhet så jag har fått sitta vid köksbordet och scrappa men sedan en månad tillbaka har jag ställt in ett skrivbord i min dotters rum där jag kan och får sitta och pyssla.

Hvor kan vi finne deg?
Min så kallade bildblogg heter Lotta’s Blog där jag ibland lägger ut bilder på det jag gör. Mestadels delar jag mina bilder på pysselsidor på FB. Använder mig även av Instagram där jag heter Scraplotta.

 

Foto: Liselott Tärning
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More