NORDSTJERNEN: MALIN FRA SVERIGE

0 2,248

De fleste som har holdt på med kortlaging en stund har nok lagt merke til Malins nydelige kort. Malin startet med scrapbooking i 2007. Nå, ti år senere, har det blitt med kortlaging og Project Life. Malin liker også å lage altered prosjekter, layout og album. Vi er glade for å kunne presentere dyktige Malin for dere i The Paper Crafting i dag. 

Jag heter Malin Ellegaard och blir i år 44 år. Jag har 2 barn, Amanda 19 och Jesper 17.
Jag bor tillsammans med min Sambo Peder och hans son Christoffer 21 år.
Vi bor i en liten villa i lilla Hjo som ligger vid sjön vätterns strand.

Jag jobbar till vardags natt på en fabrik som heter Tectubes där vi tillverkar tuber så som Kalles Kaviar och Kavlis mjukostar osv osv.Här har jag jobbat sen -91 med undantag för ca 3 år.

Jag ÄLSKAR att skapa och pyssla, resa och åka ut med husvagnen. Sen tycker jag mycket om att bara vara hemma och bara vara.
Pysslar gör jag nästan dagligen, jag skulle inte kunna leva utan att få skapa men jag tar lite pauser från det då och då men oftast varar det inte mer än några dagar innan suget blir för stort igen.

Jag började så smått med scrapbooking 2007 men visste inte alls vad det var på den tiden. Jag hade hittat några qk dies på tradera och förstod att det var nåt som kunde stansa ut figurer, hittade en tång och sedan började jag stansa ut figurer som jag inte visste vad jag skulle ha till. Sökte vidare på nätet och fick på så sätt reda på detta med scrapbooking osv. Jag gjorde inte så mycket de första åren utan kom igång lite mer 2010 när jag oxå kom med i ett litet design team.
Jag skapar mest kort och gör project life MEN som alla andra tycker jag givetvis om att prova på och göra lite andra saker emellanåt, som att altra, nåt album, lo osv. Men det jag gör mest är såklart kort och PL, det är min nisch.

Min stil…ja vad ska man säga , jag skulle nog vilja säga att den är gullig och romantisk. Jag skulle inte vilja säga att min stil har ändrat sig med åren men den har utvecklats en hel del vilket jag tycker är jättekul såklart. Man har hittat vad man tycker om osv och jag har en förkärlek till dies och stämplar och självklart vackra papper! Överst på min önskelista just nu är att få alla Oxide ink dynorna, de var helt fantastiska att använda tyckte jag när jag provade på de få jag har!

En person som jag inspireras av är tex Ulrika Wandler, hon gör otroligt snygga lo´s och jag försöker ibland ”lära mig” då jag tycker lo´s är jättesvårt att göra. Men hon får de så snygga, dekorerade osv utan att de blir för klumpiga. Jag gillar när det är ”platta” lo´s så man får plats med många i sina pärmar och hon är en mästare på detta tycker jag!

Det är svårt att välja egna favoriter, det ändras ju titt som tätt varefter man skapar osv. Men just nu skulle jag nog vilja säga att det är dessa av mina egna som jag tycker mest om:

Några produkter jag INTE skulle kunna vara utan är: skärbrädan, vackra papper, dies, stämplar, pappersblommor och min fjärils punch! Finns säkert massa andra saker oxå. 😉

En person inom scrapvärlden som jag gärna skulle vilja träffa är… ja det finns egentligen FLERA ska jag säga men det är bla.a Jennifer McGuire Ink. Hon har så himla många roliga ideer och tips på allt möjligt. Tänk så roligt det hade fått vara att husera med henne i hennes underbara pysselrum o ta del av alla tips och tekniker som hon kan! Eller Amy Tangerine som verkar vara en otroligt gullig och sympatisk person, eller Inkie Quill bara för hon är så himla härlig……ja osv osv listan kan nog göras lång! 😉
Ja det var lite om mig. Vill man se mer av det jag har gjort kan man hitta mig på dessa bloggar:
http://me-carddesign.blogspot.se/ – Kort och övrigt
http://projectlifewithmaline.blogspot.se/n – Project Life
Hjomalin – Instagram

Tack för att jag fick vara med.
Kram Malin

Foto: Malin Ellegaard
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More