NORDSTJERNEN: MARIE FRA NORGE

0 1,633

Marie fra Norge startet med papirhobby for rundt seks år siden og har siden den gang blitt med i flere designteam. Mange som lager kort holder seg innenfor en stilart – kanskje to, men Marie er en kortlager som behersker flere ulike stilarter svært godt. Hun har også et godt øye for detaljer og kortene hennes er spennende å studere. Jeg er sikker på at du vil finne inspirasjon hos Marie. Vi er glade for å ha Marie med oss i The Paper Crafting i dag. 

 
FB_IMG_1462408458242Hva er ditt navn?
Mitt navn er Marie Ringstad Vassbotn.
 
Hvor bor du?
Jeg bor i Ålesund.
 
Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jeg har blogg, og den finner du her : www.mariesscrapperier.blogspot.no
På Instagram går jeg under navnet: maringvas
 
Hva slags papirhobby hoder du på med?
Jeg lager for det meste kort. Det er det jeg synes er aller kjekkest. Jeg har prøvd meg litt på Project Life, men jeg faller stadig tilbake i kortverdenen.
 
Når begynte du med papirhobby?
Jeg begynte med papirhobby i det små for vel 6 år siden. Men det er vel de siste 3-4 årene jeg kan si jeg virkelig holder på med det.
 
Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har alltid likt å holde på med papir. Siden jeg var liten jente har jeg elsket papir, klipp og lim. Jeg har likt å holde på med noe hobbyrelatert så lenge jeg kan huske. Å skape noe har alltid vært fint. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg endte opp som kortlager. Veien har vel bare blitt til etter hvert.
 
Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere?
1. Slide Card med Pion Design papirer:
Her har jeg laget et slide card med mønsterpapir fra Pion Design – Tom’s Treasures. Jeg likte papirene så godt, og ville lage et herrekort da det ofte blir mest “romantiske” kort fra meg. Med tannhjul, metallklype og filmrull synes jeg ofte kortene får herrepreg med en gang. I tillegg har jeg klippet opp en tekst i et mønsterark og brukt det på fremsiden. Slike tekster og ord bruker jeg ofte.
 
20160524_175741 20160524_175820
2. Rosa kort med teksten “Klem”:
Dette kortet er veldig typisk meg. Jeg elsker det romantiske med blonder, blomster, perler og gjerne noe rosa. Romatisk Shabby Chic. Papirene er rufset og svertet, og bygget lag på lag.
20160313_221429-1
3: Eksplosjonsboks med bryllupskake:
Denne eksplosjonsboksen laget jeg kun for gøy. Esken er ikke ment til noen, men jeg ville lage noe med den da nye papirserien til Pion Design – My Valentine. I tillegg hadde jeg fått en nydelig dies av et brudepar som bare måtte få være i fokus. Planen var å lage esken uten kake, men den ble så tom uten at jeg endte med en kake likevel. Blonder, blomster og perler. Det liker jeg.
20160107_102807
 Holder du på med papirhobby ofte?
Jeg holder på med papirhobby så ofte jeg kan. Med 2 små barn blir det ofte etter leggetid jeg setter meg ned for å lage noe. Ellers er jeg innimellom på scrappetreff, og da har jeg i hvert fall nok tid å benytte til scrapping. Det er vel en prioriteringssak, og jeg setter meg heller ned ved scrappebordet enn foran tv’n en ledig kveld.
 
Hvordan er din scrappeplass?
Min scrappeplass befinner seg i en liten del av soverommet. Her har jeg et lite skatoll som jeg kan lukke ved behov. Her har jeg det mest nødvendige. I tillegg har jeg flere hyller bygget i veggen til alt utstyret. Jeg liker å ha det ryddig rundt meg (bortsett fra når jeg scrapper; så der er det ofte kreativt kaos), så da er det fint å kunne lukke inne rotet. Jeg hadde tidligere et stort rom i kjelleren til rådighet, men det ble så stusselig der nede alene, så det ble lite brukt. Drømmen er selvfølgelig et eget scrapperom…i samme etasje som resten av familien.
 
Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg inspireres av så mange og så mye. Det er utrolig mange flinke og kreative folk der ute. Jeg kan ikke nevne noen få for den listen hadde vel aldri tatt slutt. Instagram, Pinterest, Facebook, blogger, treff…..alle steder henter jeg inspirasjon ifra.
 
Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Jeg er så utrolig heldig å få være med i 2 fantastiske designteam (Scrapomania og Nordsalten Hobbyklubb). Dette gir meg masse kreativ glede, og jeg får mulighet til å utfordre meg selv. Samtidig lærer jeg masse. Dette er noe jeg setter utrolig stor pris på.

 

Foto: Marie Ringstad Vassbotn
Publisert med tillatelse
close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »