NORDSTJERNEN: MAY BRITT FRA NORGE

0 678

May Britt begynte med scrapping i 2009 og det var hennes møte med Cuttlebugen som ble startskuddet for papirinteressen. I dag lager May Britt hovedsakelig kort og layouts og hun synes det er veldig gøy å teste ut mye bretteteknikker. Vi er glade for å kunne presentere May Britt og hennes flotte papirprosjekt i The Paper Crafting denne lørdagen. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg har nettopp bikket 38 år, bosatt med mann, barn og bonusbarn i Skjeberg, som ligger i Sarpsborg. Er opprinnelig Telemarking, men har hatt flere år i Østfold enn Telemark.
Jeg har alltid likt å holde på med diverse hobbyer (klippe, lime, tegne, perle, maling, strikke og sy). Tegning har alltid vært i fokus fra jeg var liten, jeg kunne sitte i flere timer å tegne og drømme meg bort.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Scrapping har jeg holdt på med siden 2009, det var søsteren min som introduserte meg for denne fantastiske hobbyen. Jeg fikk teste Cuttlebugen hennes kveld på et «symøte» jeg hadde og var frelst. Det tok ikke lange tiden før jeg hadde kjøpt min egen og noen dies. Jeg er så heldig å har en lokal scrappe-butikk (Scrappiness) her jeg bor. For det å kunne gå fysisk i en butikk å sjekke ut varer, er et must for meg.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Det er hovedsakelig layouts og kort jeg lager. Jeg lager det jeg føler for og prøver stadig på noe nytt, nye teknikker og så videre. Jeg synes det er kjempe gøy å brette kort. Jeg synes ikke jeg har en bestemt type stil, men ser at jeg har da utviklet meg med årene (og godt er det) jeg har vel lært mer å tenke utenfor boksen når jeg pynter et kort, ikke være redd for at det ikke er symmetri.
I det siste har jeg børstet støv av Promarkerne mine, for jeg bare må lære meg å bruke disse og begynne å fargelegge mer. Mitt nyttårsforsett for 2019 var å lage minst et prosjekt i uken, så nå er det bare å hoppe i det og prøve seg fram.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Produkter/ting jeg ikke kan leve uten er: ATG´en min, Cuttlebug maskinen, bling, Versafine stempelpute og Bazzil-ark.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Det jeg ønsker meg mest for tiden er en elektrisk stansemaskin og et hobbyrom.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Jeg synes det hadde vært fantastisk morsomt å få møtt Tim Holtz, liker produktene han har. Digger ideer og stil han har/bruker.

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg har ikke et hobbyrom, men en liten hobbykrok/hjørne i kjellerstua…. som har en merkelig tendens til å flyte utover hele kjellerstua. Tror det er flere som kjenner seg igjen der.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Jeg er å finne på Instagram under navnet Staland. Der kan man finne både scrapping, strikking og bullet journaling. Dessverre har jeg ingen kreativ blogg eller Facebookside, men kanskje kommer det en i fremtiden.

Foto: May Britt 
Publisert med tillatelse

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More