Scrappeintervjuet: Merete fra Danmark

Merete har vært kreativ hele sitt liv og begynte tidlig med maling. Senere ble det mer glasskunst, hekling og maling av større maleri på lerret. For rundt 17 år siden begynte Merete med kortlaging og da gikk det mest i servietter og stickers og for rundt 11 år begynte hun også med scrapbooking. Merete har ikke egen blogg, men viser en del av prosjektene sine i en Facebookgruppe. På grunn av det er jeg ekstra glad for at jeg fant Merete og hennes nydelige papirprosjekter og kan dele de med dere i TPC Magazine i dag. 

Hva er ditt navn?
Mit navn er Merete Qwinten.

Hvor bor du?
Jeg er 37 år gammel og bor sammen med min mand Claus og vores to skønne døtre i Karup, en lille by i Midtjylland i Danmark.

Har du blogg?
Jeg har ingen blog men derimod ligger jeg en del af mine ting i gruppen “Kort og scrap inspiration” på Facebook.

Hvornår begyndte du med papirhobby?
Jeg har været kreative hele mit liv og jeg har tegnet og malet siden jeg var lille. Da jeg blev ældre begyndte jeg at lave glaskunst, male større malerier på lærred og hækle. Fra jeg var omkring 20 år begyndte jeg og lave kort – dengang var det dog mest med servietter og stickers.
For 11 år sinden begyndte jeg for alvor på scrabooking. Mit første projekt var en barnets bog (LO) til vores ældste datter – siden har det taget om sig. Nu laver jeg mest kort, blomster og æsker.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg scrapper næsten dagligt her hjemme i mit scraphjørne i stuen. Jeg scrapper i scrap-klubben, hvor vi mødes en gang om ugen. Vi tager også til forskellige arrengementer sammen. Det er rigtig hyggeligt at mødes med andre, der deler samme interesse.

Hvor henter du inspirasjon til papirhobby?
Meget af min inspiration finder jeg på nettet – Pinterest, You Tube, Facebook og diverse blog.

 

Foto: Merete Qwinten
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »