NORDSTJERNEN: MERETE FRA NORGE

1 1,138

Merete fra Norge har ingenting øverst på sin ønskeliste for tiden. Det er nok uvanlig for en scrapper å være, spesielt på denne tiden av året. Årsaken til det er at Merete allerede føler det som om hun har vunnet i Lotto – hun har nemlig fått en helt nytt scrapperom. Der tryller hun fram de flotteste kort og bokser og vi er glade for å kunne presentere Merete for våre lesere denne desemberlørdagen. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg heter Merete Amdahl Johansen og er blitt hele 60 år. Jeg er gift og har en voksen sønn. Jeg bor på Nøtterøy i Vestfold. Her har vi flotte turområder og nydelig skjærgård som vi bruker så ofte vi kan. I tillegg til scrapping er jeg veldig glad i å fotografere, lese og strikke. 

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg begynte med papirhobby i 2004, men har vel alltid tegnet, malt og prøvd alt fra porselensmaling til trolldeig. Jeg fikk et kurs hvor vi lærte å lage layout, og fra da av var jeg solgt. 

Hva slags papirhobby holder du på med?
Nå lager jeg mest kort og er også veldig glad i å lage alle slags bokser. 

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg holder på så ofte jeg kan, men det kommer nok til å bli en del oftere nå for jeg har fått helt nytt scrapperom. Fra en skikkelig opprydning, ved hjelp av en god venninne, satte min snille flinke mann i gang. Han snekret vegg, satte inn dør. Satte opp panel, malte tak og var med meg på IKEA med stor tålmodighet. Så tusen takk til min kjære mann, uten deg hadde dette flotte rommet ikke blitt noe av. Nå finner jeg det jeg leter etter og inspirasjonen og scrappelysten er på topp. 

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Min stil er nok enkel, jeg er ingen overpynter. 

Vis oss noen av dine favorittprosjekter. 

Hva inspirerer deg?
Jeg blir inspirert av mine scrappevenner, på treff og på nettet. Jeg blir også inspirert av blogger og blader. 

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Bortsett fra skjærebrett, saks og lim er det dies og stempel. Jeg elsker clear stamps. 

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Akkurat nå har jeg ingenting øverst på ønskelista, jeg har nytt hobbyrom og det er nesten som å vinne i lotto. 

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Som så mange andre kunne jeg ha tenkt meg å møte Tim Holtz. Han er utrolig kreativ og flink. 

Hvordan er din scrappeplass?

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Jeg legger ut bilder på grupper på Facebook og er på Instagram som Mete1958. Har en plan om en egen scrappeside for scrappeprosjekter og kort. 

Foto: Merete
Publisert med tillatelse

close
1 kommentar
  1. Jette Jensen skriver

    Flotte kort og dit scrapperum ser skønt ud 😀

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More