NORDSTJERNEN: METTE FRA DANMARK

0 1,271

Mette fra Danmark startet med papirhobby da hun var rundt 12 år gammel. I starten lagde Mette mest kort, men etterhvert har hun også begynt å lage bilder, kranser og esker. Mette holder også på med quilling og hun tilføyer gjerne quillede elementer i sine papirprosjekter. Vi er glade for å kunne presentere Mette i The Paper Crafting i dag. 

 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Hej jeg er en pige på 43 år som bor i Danmark, på en ø der hedder Amager, som tilhører København, jeg er uddannet blomsterdekoratør samt 3 andre uddannelser , jeg holder meget af at dekorere mit hjem og min have samt elsker jeg at omrokere i mit hjem så der skabes hygge og andet, jeg har osse en del af det jeg laver rundt omkring i min lejlighed. Jeg bor sammen med min søn på 16 år , samt kæreste og en hund der hedder Bandit .

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg begyndte med papirhobby da jeg var 12 år. Jeg har altid lavet noget med mine hænder, først begyndte jeg at skære i papir, siden hen blev det lap på lap, de senere år blev det til quilling, hvilket jeg stadigvæk laver, og de sidste 7 år har jeg lavet scrapbooking med mer. En dame i min opgang viste mig lidt af det hun lavede med Bigshot, før viste jeg ikke man kunne stanse ting ud i papir, det er 7 år siden nu, i starten købte jeg bare en lille dobbelt duo som kunne stanse små dies ud, det var jo nok til mine projekter, men senere hen blev jeg mere bidt af det og købte jeg en Bigshot. 

Hva slags papirhobby holder du på med?
I starten lavede jeg mest kort men med tiden fik jeg mere og mere lyst til at lave andre ting, så som æsker, kranse, og billeder, lige fortiden laver jeg en del billeder men osse kranse og dekorering af æsker med mer. For det meste laver jeg scrap, men prøver os nogen gange at tilføje lidt quilling ind i mine ting, det er skønt man kan kombinere det.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg laver scrap hver uge , nogen gange flere gange om ugen, andre gange kun 1 gang, da jeg tit glemmer tiden og luller mig ind i mit kreative univers.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Min stil vedrørende scrap har da ændret sig en del med tiden, i starten var man lidt forsigtig og ikke lige helt viste hvordan man skulle begå sig, men med tiden prøvede jeg flere forskellige teknikker af og synes hele tiden der kommer flere nye ideer til mig. Tit sidder jeg med en idé inde i mit hovede men det er ikke altid det ender ud i det jeg havde tænkt mig, tit sker det jeg bliver inspireret hen ad vejen og så opstår der nye ting som gør at udtrykket i mine billeder, kranse bliver noget helt andet men osse flotte.

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter. Hvorfor disse prosjektene dine favoritter?

Dette billede er det sidste nye jeg har lavet , billede er stort 40×60 cm på lærrede , jeg er vild med dette billede fordi jeg synes jeg har brugt en del forskellige teknikker samt farverne har jeg holdt i de farver som går igen på billederne. Jeg elsker at arbejde med blomster og de fleste blomster er hjemmelavet ud af papir, jeg har købt kridt hvorefter jeg har lavet farvet spray selv dette er brugt her på, jeg har vejledning til hvordan man selv laver det på min side på Facebook (kreativgirlie).
Dem kalder jeg for reste kranse, de er lavet ud af resterne fra den store krans med blomster, blomsterne har jeg selv quillede og stanset ud og derefter limet på en lille pap krans. Vejledningen til kransen findes osse på min Facebook side.
Havde en gammel æske som jeg havde købt og synes var kedelig, jeg ville lave den til en æske hvori jeg havde en masse små billeder. Jeg er rigtig glad for den fordi den er så flot med dens farver og hyggelige små charms.
En af mine første kort hvor på jeg har fået brugt stempler og tusser . Jeg synes den er flot og så lavede jeg det til en pige der blev 12 år, da jeg valgte baggrunden så tænkte jeg at jeg ville bruge de samme farver som baggrunden som foran, kan godt lide at farve koordinere tingene.
Denne lavede med det valg jeg kun måtte bruge de farver dom der var på billede så det var sjovt og spændende at kun at få så lidt og alligevel blev det så flot.

 

Hva inspirerer deg?
Det der inspirere mig er blomster i naturen, farver, ser en del forskellige You Tube-videoer , for eksempel Gabrielle Pollacco, jeg synes hun er rigtig dygtig og elsker at se hendes ting.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
5 ting jeg ikke kan leve uden er :
1) Min skære maskine, den bruger jeg hele tiden, før hen klippede jeg i hånden med en saks men det blev ikke altid lige så den vil jeg ikke leve foruden.
2) Min udprikker, når jeg stanser ting ud er det rart at have en udprikker så jeg for alle de udstanset papir ud af min dies.
3) Min dobbelt duo, mini, den er super god og bruger den altid og hele tiden når jeg skal stanse blade, blomster og lign ud.
4) Min formpen som jeg bruger når jeg skal præge, forme mine blomster eller lave bukke linier på pappet.
5) Min lim det er bogbinderlim som er super stærk og tørre hurtigt og holder super godt fast , og tørre klart op.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Mit største ønske lige nu er alle farverne i copic og en blender til dem.

Hvordan er din scrappeplass?
Mit krearum har min kæreste været så sød at lave til mig, har et lille pulterrum i min lejlighed hvorpå min kæreste har lavet det helt specielt til mig og mine ønsker. Mellem bordet og hylderne ovenover har jeg alle mine dies på magnetplader og lige ved hånden, samt har han lavet fra bordet og ned til gulvet små hylder jeg kan have alt mit karton på, billeder kan ses inde på min Facebook side (kreativgirlie).

Hvor kan vi finne deg?
Man kan finde mig og alt det jeg lave på Facebook (kreativgirlie) og Instagram (kreativgirlie).
Der kan du også skrive til mig.

Foto: Mette
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More