NORDSTJERNEN: PIA FRA DANMARK

0 993

Pia fra Danmark har alltid vært glad i å tegne, klippe og klistre. Hun har det rett og slett best når hennes hender er opptatt med noe og hun finner stor tilfredsstillelse i å lage noe synlig og konkret i fritiden. Nå i høst holdt Pia sitt første inspirasjonskurs i papirhobby. Vi er glade for å kunne presentere Pia i The Paper Crafting i dag. 

Pia

Hvem er jeg:
Jeg hedder Pia Engbjerg Jensen, og er 57 år gammel.
Jeg bor sammen med min mand og vores to hunde og katte på et nedlagt landbrug i nærheden af Aalestrup.
Jeg har arbejdet som bh.klasseleder i ca. 20 år, men her fra årsskiftet er jeg blevet ansat i min mands firma som kontorblæksprutte. Det kommer forhåbentlig til at give mig mere tid og overskud til min papirhobby.

Hvornår og hvorfor begyndte jeg med papirhobby:

Jeg har så længe, jeg kan huske, været glad for at tegne og klippe, klistre.
Jeg har altid haft det bedst, når mine hænder er beskæftiget med noget. Og når man har et arbejde, hvor produktet ikke er så synligt, giver det en stor tilfredsstillelse af lave noget synligt og konkret i fritiden.
Jeg har gennem tiden været kreativ på mange forskellige måder, patchwork, hækling, strik, broderi, og papirhobby.
De sidste par år har jeg døjet en del med slidgigt i fingrene, og så er papirhobby helt perfekt, da det ikke kræver mange fingerkræfter. Især ikke nu hvor man ikke behøver klippe sine figurer ud med saks, men kan bruge dies.

Hvor tit udøver jeg min papirhobby og hvordan er mit scrapprum:
Jeg vil jo helst hver dag, men nogle af mine arbejdsdage er så lange at det ikke er muligt. Men i hvert fald et par gange om ugen (mindst).
Jeg har det skønneste arbejdsrum, hvor jeg kan lade tingene flyde og komme tilbage, når det passer mig. Men jeg er faktisk ret meget ordensmenneske, så der ser for det meste ryddeligt ud. Jeg kan bedst skabe, når der ikke er kaos omkring mig.

Hvad laver jeg mest, hvordan er min stil og hvorfra får jeg inspiration:
Jeg laver mest kort, men der kan også snige sig en enkelt æske, pose eller et billede ind.
Min stil er fortællende, lidt naiv, fyldt med små detaljer og gerne med et strejf af humor. Nogle gange vokser historierne og bliver til en hel kortserie.
Min inspiration henter jeg fra hverdagens oplevelser med børn, familie og dyr. Jeg lader mig også inspirere af citater, talemåder og andres kort, som jeg ser på Pinterest og i de forskellige Facebookgrupper om kort og scrap, som jeg er medlem af.
Så er jeg også heldig at have to veninder, som er scrapgale, så vi mødes når vi kan finde plads i kalenderen.

Hvilke produkter kan jeg ikke leve uden?
Min skæremaskine
Min elektriske Big Shot
Min Silhouette Cameo
Alle mine dies og embossingfoldere

Hvor kan I finde billeder af mine kort?:
På Pinterest under Cards by Pia ligger stort set alle de kort jeg laver.
Og så lægger jeg også kort op i forskellige lukkede Facebook grupper.
Jeg har for nyligt også fået en profil på Instagram (Pia Engbjerg Jensen), hvor mine kort fra de sidste par måneder er at finde.

Kursus
Her i efteråret holdt jeg mit første inspirationskursus for 20 ivrige scrappere. Det foregik til Scraphygge på Djurs-land.
Sidst i november prøver jeg så igen med et lille kursus i Gavlhuset i Haverslev (min foretrukne hobbybutik).
Derudover har jeg et samarbejde med Lene Nielsen, kvinden bag designet By Lene.

Foto: Pia
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More