NORDSTJERNEN: RAGNHILD FRA NORGE

0 1,047

Ragnhilds papirprosjekter er så samstemte og harmoniske, både i design og layout, men kanskje spesielt når det gjelder fargebruk. Noen av kortene er nesten monokromatiske, men likevel ikke fordi det ofte sniker seg med noe i litt annen farge. Et veldig godt eksempel på det ser du overfor – et nydelig kort i vårlig gult med innslag av brunt og oransje. Så lekkert! Vi er glade for å kunne presentere Ragnhild og hennes flotte papirprosjekter i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg heter Ragnhild men lystrer også Mellem som er mitt mellomnavn og brukernavn rundt om. Er gift og mor til 3 flotte barn. Jobber med IT og scrapper innimellom slagene med husarbeid og barnas fritidsaktiviteter. Jeg bor i Tromsdalen og har bodd der hele livet.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg har vel egentlig ikke noen startdato for når jeg begynte å pusle med papir og lage egne kort til bursdager og slik, men jeg oppdaget scrappeverden i 2004 da jeg ventet min første sønn. Da startet jeg med det jeg vil kalle scrapping av kort og det ble starten på innkjøp av masse utstyr.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg har egentlig bare vært en kortlager. Har bestandig vært redd for å prøve meg på LO’er der man skal finne det perfekte bildet og designe en side og ikke minst finne opp en overskrift, men når Project Life kom for fullt tenkte jeg at dette kan jeg også klare. Så jeg har laget noen PL sider, men er ikke så flink til å pynte de, blir mest bare å sette inn bilder i album. Har vel laget 3-4 LO’er på treff for å kunne være med i trekning av premier. Litt moro er det, men utfordrende.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Det varierer veldig hvor mye jeg holder på. Blir mest i helgene og når barna plutselig skal i en bursdag og trenger noe med seg. Skulle gjerne brukt mer tid og jeg har tenkt at 2017 skal bli året der jeg prioriterer å ta meg tid til mer scrapping og kanskje klare å holde mer liv i bloggen også. I den siste tiden har kveldene gått med til PL-sider som jeg ikke ønsker å dele på bloggen. Føler at jeg ikke er flink nok til det enda.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jeg liker en litt røff stil og ser mye til hva Tim Holtz gjør, noe som har ført til at jeg har begynt å lage en del tag’s. Samtidig synes jeg shabby/romantisk stil er veldig fint, også hender det at jeg prøver meg på litt lag på lag innimellom. Stilen har nok endret seg i den forstand at jeg prøver meg på kjappe løsninger slik at maling/farging av stempeltrykk blir litt nedprioritert mot bilder som jeg printer ut fra internett, men samtidig er det veldig kos med fargede trykk så prøver å gjøre det litt innimellom.

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter.

Hvorfor disse prosjektene dine favoritter?
Disse viser godt hvordan jeg scrapper. En for så vidt enkel stil, men er ikke redd for å prøve nye ting.

Hva inspirerer deg?
Jeg blir inspirert av andre scrappere. Bruker en del tid på å se på blogger og pintrest for inspirasjon. I tillegg abonnerer jeg på Ett Trykk og blar ofte i bladene etter inspirasjon og maler. Spesielt artig er det å dra på treff, der blir man kjempeinspirert og kan spørre andre om alt mulig.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Camilla Halseth
Marianne Skjelstad
Anne Kristine Skovborg Holt

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Jeg ønsker å lære meg mer av distress-muligheter og bruk av ulike medier som gesso og annet kliss.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Skjærebrettet er jeg helt avhengig av, ellers bruker jeg Distress stempelputen til Tim Holtz mye, elsker de små både pga prisen og at de tar mindre plass. Ut over det er det fine mønsterark, dies og stempel. Disse tingene klarer jeg meg ikke uten.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Ønsker meg mange flotte dies og stempler.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Jeg kunne godt tenkt meg å møte Tim Holtz og fått noen tips og triks hos han. Dette fordi jeg liker mye av det han lager. En annen scrapper som jeg synes lager mye fint og som jeg har fått vært på kurs med er Dorota Kopec.

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg har tatt en del av loftstuen til min plass, så jeg er heldig sånn sett som kan ha alt stående fremme og bare sette meg med pulten når jeg føler for det. Som dere ser av bildet er det ikke spesielt ryddig,  men det er da jeg trives best.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Mellems hobbyblogg

instagram: r1mellem

Foto: Ragnhild
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More