NORDSTJERNEN: SANNE FRA DANMARK

0 1,652

”Hobby er ikke gratis, men dejlig tidsfordriv”, sier Sanne fra Danmark. Det kan vi nok alle være enige i og dersom man skulle føre regnskap over hobbyen ville nok de færreste komme godt ut av det rent økonomisk. Samtidig er det vel verdt det – for hva hadde vel livet vært uten nye dies, en vaniljeduftende Staz-on og små rosa papirblomster? Vi er glade for å kunne presentere Sanne og hennes flotte prosjekter i The Paper Crafting i dag. 

blob
Sanne Castmar

Hva er ditt navn?
Sanne Castmar. Jeg er en dame på næsten 51 år og er gift og jeg har 3 børn i alderen 18-30 år og venter mit første barnebarn til jul, glæder mig for vildt.

Hvor bor du?
Jeg bor i Danmark, så langt Vest på man kan komme, i en lille fiskerby Hvide Sande. Vores by er omkranset af Havet mod vest og Ringkøbing fjord mod øst, her har vi både fiskeri og masser af turister, som elsker vores både barske og flotte natur.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg er fleksjobber, og har derfor nogle begrænsninger i forhold til hobbyer, derfor valgt jeg for 6 år siden at forsøge mig med Scrap, og er siden blevet meget bidt af det, og har så udviklet sig til, at jeg bruger en del timer inde i mit kaotiske hobbyrum, jeg laver mest kort til forskellige festlige lejligheder.

1

10 98

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jeg finder inspiration på Facebook, Pinterest, ligeledes kommer jeg i vores lokale Scrapklub, her mødes hver uge et sted mellem 4-10 søde damer, som hygger med Scrap og ikke mindst en god snak over bordet.  Vores lokale hobby butik, klittenshobby.dk/emmashobby.dk har et stort og bredt udvalg af alt til Scrap og har hun det ikke, kan hun altid få det hjem til os. Jeg deltager ikke i konvention, men er gerne til hobbymesse i Fredericia hver år i oktober og ligeledes mødes jeg med 2 veninder et par gange om året, hvor vi skiftes til at komme hos hinanden for at hygge med Scrap og dejlig mad.  Jeg henter også inspiration på Hobbygårdens hjemmeside, her lægges de sidste nye kort designs ind, ellers har jeg ikke en bestemt person som favorit.

7 5

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Jeg bruger E-bosser til at stanse mine dies og den kan jeg varmt anbefale, især hvis man har problemer med skulder og nakke, som jeg har.  Jeg elsker alt craft som har med natur at gøre, bruger gerne dies og papir fra Joy, Marianne og er vild med karton fra Maja design. Jeg bruger ikke bestemte designs, men køber det jeg falder over og dies jeg ikke kan stå for er dyr og maritim dies, disse må jeg bare eje. Jeg køber mine materialer ved Emmas Hobby, Hobbygaarden i Hampen og ellers finder jeg det på nettet, bestiller gerne hjem fra både ind og udlandet.

2 3

Foto: Sanne Castmar
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More