NORDSTJERNEN: SIW FRA NORGE

0 1,138

Siw fra Norge har holdt på med papirhobby siden 2003. Da fikk hun nyss i at det var ei som holdt Homeparty med scrapbookingutstyr. I dag lager Siw layouts, kort og hun tester ut ting på lerret. Hun er også med på å arrangere Tønsbergtreffet. Vi er glade for å kunne presentere Siw i The Paper Crafting i dag. 

 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg heter Siw Levorsen Christensen og er 51 år. Gift i 25 år og sammen har vi 4 store barn, Pernille, Oskar, Edvard og Tiril (de 2 siste er tvillinger). Jeg bor i Tønsberg. Og jeg er så heldig å ha mange dyktige scrappevenninner i nærheten av meg. Vi er også en liten gjeng som arrangerer Tønsbergtreffet – en helg på våren og en på høsten.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Denne hobbyen oppdaget jeg i 2003. Fikk nyss om at det var ei som holdt homeparty med scrapbookingutstyr. Og vipps hadde jeg invitert over 30 jenter hjem i stua mi en kveld. Noen av oss er fortsatt hekta på denne utrolige koselige hobbyen.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg har alltid pyntet litt ekstra i album jeg har laget, men det tok av litt i 2003. Først lagde jeg kun layouter, men etter hvert har det blitt til at jeg lager kort, og jeg synes det er litt spennende å teste ut ting og tang på lerret også.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
I perioder scrapper jeg mye, så kan det være litt stille en stund. Og så blir jeg inspirert av et eller annet igjen.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Min stil ja, føler selv at jeg gjør det samme hele tiden da. Men prøver å teste ut litt andre ting også, gjerne litt klin og klæsj.

Hva inspirerer deg?
Jeg kan fort bli inspirert av fargekominasjoner, bilder, noe jeg ser på pinterest, instagram eller scrappesider på facebook.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Det finnes jo så utrolig mange kreative scrappere der ute så vanskelig å plukke ut en. Men blir alltid imponert over det Hilde Røisehagen og Mona Vestpåsveen lager.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Har en scrappevenninne som er veldig god til å lære meg litt nytt, trenger noen ganger et lite spark i rompa til å utfordre meg selv hihi… Klin & klæsj ønsker jeg å bli bedre på da.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Klarer meg ikke uten skjærebrettet, lim, stempelpute fra Memento i brunt, blomster og sugerøra mine.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Øverst på min ønskeliste nå må det bli Heartfelt blomster som man lager selv. Veldig mange av mine scrappevenner er “litt” hekta på det nå og så må jeg få meg litt mer oppbevaring og kanskje noen nye dies.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Jeg tror det må bli Finnabair – hun er skikkelig dyktig på mixed media. Hadde jeg fått sjansen til det skulle jeg invitert med meg ei god venninne som er superfan.

Hvordan er din scrappeplass?
Scrappekroken min er et lite hjørne i tv-kroken vår. Har en reol som er stappfull med ting og tang + at på gulvet står det tett i tett med ting jeg bruker også.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Meg finner dere på facebook, hvor jeg legger ut på min profil og i forskjellige grupper der inne. Er også inne på Pinterest og instagram (siwertlc på insta.)

 
Foto: Siw
Publisert med tillatelse
 
 
close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More