NORDSTJERNEN: SUSANNE FRA NORGE

0 1,517

Susanne fra Norge startet med papirhobby i 2009 da hun fikk lyst å lage invitasjoner til bryllupet sitt. Susanne mener selv at det hun lager er i en ganske jentete stil, og det er det ikke vanskelig å være enig i. Det betyr imidlertid ikke at det er ensformig eller kjedelig, Susannes papirprosjekter er detaljrike og vakre. Vi er glade for å kunne presentere Susanne som vår “Nordstjerne” i dag. 

SONY DSC

Hva er ditt navn?
Susanne Halseth

Hvor bor du?
Jeg bor på Skoppum, en koselig sted i Vestfold.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Ja, jeg blogger på Susanne Halseth, legger også ut ting på facebooksiden min “Susannes Papirverden” og instagram kontoen min susannehalseth

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager for det meste kort, pynter esker eller lager 3D-prosjekter. Jeg fargelegger også litt med Prisma Color blyanter eller Distress Re-inkere. Jeg trives godt med blomster, blonder, glitter og stæsj i en herlig kombo. Men jeg snuser gjerne innom CAS eller andre stiler innimellom også.

Når begynte du med papirhobby?
I 2009 laget jeg mitt første “kort”.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg skulle gifte meg og hadde veldig lyst å lage invitasjoner til bryllupet vårt.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Jeg har lagt med bilder som kansje viser litt av de forskjellige sidene av hva jeg scrapper, det meste er jo i en ganske jentete stil vil jeg si, men noe mer overlesset enn andre.

Susanne+Halseth+Rosa111-2

kake 1
 
bilde+2-1 bilde 10 bilde 1 (2)

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Det har gått litt i rykk og napp de siste årene da jeg har 3 små barn født 2011, 2012 og 2014 som har vært veldig krevende for helsen min. Men nå føler jeg at jeg har kommet inn i en god periode hvor jeg får masse positiv energi av og scrappe, spesielt sammen med gode scrappevenner. Jeg har også DT-oppgaver for Gode Minner, og ble nylig med i DT-teamet til Kort og Godt. Så da blir det nok ukentlig at jeg sitter og puslet litt på hobbyrommet mitt, det gleder jeg meg til.

Hvordan er din scrappeplass?
Skal jeg være ærlig? Rotete, he he.
Jeg er heldig og har et stort rom med plass til mange venner som en dag skal bli ryddig og fint, …men det går sakte! Rommet er der og en vakker dag blir det nok orden der og.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Åh, nå måtte jeg tenke litt her, og faktisk søke litt. Jeg finner ofte bilder på google, blogger, facebookgrupper og vet ikke alltid hvor de kommer fra osv. Jeg inspireres ofte av stiler jeg ikke egenlig mestrer selv, det setter på en måte i gang en kreativ prosess i hode med ønske om å skape noe.Men det er jo noen damer jeg har sett mye fint hos. Åse-may Hjelle, Anne Gro Lia og Gry Andersen synes jeg har en fantastisk ren og fin stil alle tre.
Jill Hansen,  Ellen Sofie Sverresdatter og Trine Kristiansen synes jeg alle er veldig flinke på fargelegging av motiver og sammensetning av kort.
Helga Elin Pettersen, Heidi Ness og Anita Norèn Kristensen synes jeg lager utrolig kule ting med skikkelig klare farger i en mer røff stil. Jeg elsker bind-it-all bøkene til Lene Kalleberg Nilsen.
Det er utrolig mange dyktige scrappere i Skandinavia, så jeg tror jeg kunne ramset opp i hele kveld og jeg kommer helt sikkert til å si etter jeg har sendt dette inn, åh hun og hun glemte jeg jo og nevne.

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen?
Tusen takk til alle som er med på og skape et så hyggelig miljø i denne hobbyen. Jeg er så takknemlig for og ha blitt kjent med så mange av dere.

Foto: Susanne Halseth
Publisert med tillatelse
close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »