NORDSTJERNEN: SUSANNE FRA SVERIGE

0 749

Susanne fra Sverige har alltid likt å pusle med noe og for rundt 13 år siden kjøpte hun en scrappepakke. Etter det har hun vært hektet på papirhobby. I dag lager Susanne mest kort og noen 3D-prosjekter. I det siste har hun også begynt med Pocket Letter – noe som er populært i Sverige for tiden. Vi er glade for å kunne presentere Susanne i The Paper Crafting i dag. 

Hvem er du?
Jag heter Susanne Andersson och är 47 år. Bor i Kinna i Västergötland. Jag bor ensam i en liten lägenhet. Jag har en son som är vuxen. Jag har en liten ödla, en leopardgecko som jag tycker är den sötaste lilla varelsen.
Jag har den stora turen att få arbetsträna i en pysselbutik som heter Pysselskafferiet. Det är det bästa jobbet man kan ha.

Når begynte du med papirhobby?
Jag kommer inte ihåg exakt när jag började. Tror det var runt 2005-2006

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jag har alltid gillat att pyssla med något.  Såg ett erbjudande på ett scrappaket som jag köpte och sen var jag fast.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jag gör mest kort. Ibland gör jag 3d och tycker det är väldigt roligt. Nyligen har jag börjat med Pocket letter. Det är en rolig grej. Dels är de roliga att göra och sen när man byter så är det ju kul att få spännande post.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jag gör nog något litet varje dag nästan.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jag har en enkel stil, sätter inte på massor av dekoerationer utan låter ofta pappret få ta plats. Det har nog inte ändrat sig så mycket men jag har ju utvecklats med åren. Sen har jag prövat andra stilar men känner att det inte är jag.

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter. Hvorfor disse prosjektene dine favoritter?
Detta kort tycker jag om för enkelheten i det. Man måste inte ha mycket saker på för att kortet ska bli fint.

Här är ett pocket letter. Här tycker jag om färgerna.

Här gillar jag att pappret får ta plats och synas.

Även detta kort gillar jag enkelheten i. Det tog mig ca. 15 minuter att göra men jag är så nöjd med resultatet.

Detta kort gillar jag för att jag vanligtvis inte jobbar mycket med färger och stenciler. Tycker ändå att jag fick ihop det bra.

Hva inspirerer deg?
Det är mycket som inspirerar mig. På jobbet blir jag inspirerad av alla varor och man tänker på vad man kan göra av materialet. Kunder som kommer kan också inspirera. Färger och former man ser när man är ute, en låt man lyssnar på. Jag tror att inspirationen kan komma av det mesta.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Jag skulle vilja lära mig mer om stämpeltekniker och mixed media.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Skärmaskin, sax, stansmaskin, bokbindarlim och penna.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Förvaring till mina dies.

Hvordan er din scrappeplass?
Liten och ganska stökig.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Facebook – Susanne Uzaan Andersson
Instagram – Uzaan

Foto: Susanne
Publisert med tillatelse

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More