NORDSTJERNEN: VERA FRA DANMARK

0 1,058

Vera startet med papirhobby for over 13 år siden. Da hadde hun forlatt arbeidsmarkedet og hun prøvde ut forskjellige hobbyer med større og mindre hell. Det var først da Vera oppdaget kortlaging at hun ble solgt. Nå lager Vera kort hver dag og hun bruker gjerne nettet som inspirasjonskilde. Vi er glade for å kunne presentere Vera og hennes flotte kort i The Paper Crafting i dag. 


Hvem er du? Fortell litt om deg selv.

Mit navn er Vera Nielsen, 75 år – bor Nordjylland Danmark.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jeg startede for 13½ år siden med at lave kort – jeg forlod arbejsmarkedt i 2002 og prøvede forskellige hobbies med større og mindre held, da jeg først fik prøvet og lave kort var jeg solgt.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver kort, æsker og lidt tags, men mest kort har kun lavet nogle enkelte layout.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Lige nu laver jeg kort hver dag, men har lige holdt 2-3 års pause – hvor deer kun er lavet enkelte kort.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Jeg ved ikke hvad stil jeg har – laver hvad der lige falder mig ind – startede med at lave kort med 3D motiver, men det udviklede sig hurtigt – broderede på kort i nogle år men faldt så over scrappapir, stempler og alt hvad der fandtes af diverse scrapmaterialer.

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter. 


Hva inspirerer deg?
Jeg bruger meget nettet som inspirationskilde – ser på hvad andre laver og falder måske for en lille detalje som jeg gemmer – så udvikler det sig hen ad vejen til noget som jeg kan bruge. Kan godt lide at bruge lidt tekst på kortene som passer til motivet.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
For år tilbage blev jeg meget inspireret af Charlotte Ravn, men kan ikke huske navne på andre.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Jeg vil gerne lære og farvelægge stempler noget bedre og så lave baggrunde med distress ink eller lign.

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Min big shot kan jeg ikke undvære, heller ikke skæremaskinen, mine mange dies, dobbeltklæbende tape, pincetsaks og en masse andre ting.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Øverst på ønskesedlen må være Distress Oxide, et scoreboard med punch til at lave æsker og så er der meget andet som jeg også gerne vil have fingre i. 

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?
Skal jeg vælge at møde en fra det store udland ville det største være at møde Tim Holtz – ham beundrer jeg rigtig meget – synes han kan nogle fantastiske ting.

Hvordan er din scrappeplass?
Min scrappeplads er det halve af min spisestue – et langt bord med plads til printer, PC og så er der god plads til at sidde og scrappe – langs den ene væg har jeg reoler med plads til alle mine materialer.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Jeg har en hjemmeside Veraskort.dk – som desværre ikke er opdateret siden 2014, men jeg håber jeg stadig kan huske hvordan – og så findes jeg på Facebook under mit navn. 

Foto: Vera Nielsen
Publisert med tillatelse

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More