Scrappeintervjuet: Vivi fra Danmark

Vivi fra Danmark startet med papirhobby allerede i 1988. Da lagde hun alle invitasjoner og bordkort i forbindelse med hennes eget bryllup. Etter den tid har det blitt mange nye papirprosjekter – både julepynt, påskepynt, kort og enda flere invitasjoner. Noe av det Vivi liker aller best å gjøre i dag er å fargelegge stempeltrykk og hun lager noe nytt av papir nesten hver helg. 

Hvem er du?  Fortell litt om deg selv.
Jeg hedder Vivi Hausted, er gift og har 4 drenge, der alle er voksne og er flyttet hjemmefra. Jeg har 2 børnebørn. Jeg er uddannet lægesekretær og arbejdet på Aarhus Universitetshospital. Jeg bor i en af de sydlige forstæder til Aarhus.

Når begynte du med papirhobby? Hvorfor begynte du med papirhobby? 
Jeg har altid været kreativ, har strikket, hæklet, broderet, syet, lavet blomsterdekorationer, dekoreret kager og lavet meget i papir. Jeg begyndte med at lave papirhobby, da jeg skulle giftes tilbage i 1988. Jeg lavede alle indbydelserne og bordkort. Dengang var det meget populært at lave udskæringer. Senere lavede jeg mange papirting, både julepynt, påskepynt og diverse indbydelser med udskæringer. Da drengene kom i konfirmationsalderen lavede jeg også indbydelserne, men nu var det populært “at rive” papiret itu og pynte hermed. Lidt stempling var der også. For omkring ca. 10 år siden fik jeg min big shot og dies. Nu har jeg svært ved at begrænse mig, jeg vil gerne det hele indenfor card making. Noget at det jeg er mest glad for er at farvelægge stempler. 

 Jeg laver noget, næsten hver weekend, men ikke om sommeren, der bliver det ikke til så meget. 

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden? 
Som tidligere nævnt startede det hele med udskæringer i papir, nu stempler jeg og bruger en masse dies. Jeg har ikke en bestemt stil, men laver mange kort på bestilling. Jeg har planer om at lave opskriftbøger til børn. 

Hvorfor disse prosjektene dine favoritter? Hva inspirerer deg?  
Mine favoritter er farvelægning af stempler.  Jeg bliver meget inspireret af diverse grupper på facebook, jeg bruger you tube, hvor der er er hav af gode kunstnere og jeg bruger Pinterest og diverse blogs.

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av? Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg? 
Jeg vil ikke sige, jeg har nogle kunstnere, jeg følger, men jeg går til en del kurser hos vores lokale butik, Hobby Bien. Vibeke Gravgaard, der ejer butikken, er til stor inspiration for mig. 

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?  
Jeg kan ikke undvære min big shot, min skærelineal, saks, dies, Nellie Snellen Stamping Buddy Pro, papir, sværte, tusser og meget, meget mere.

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Lige nu står Copic-farvelægningstusserne øverst på ønskesedlen sammen med de nye Distress Oxide ink pads. 

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor? 
Jeg er ikke god til navne, men Tim Holtz kunne jeg godt tænke mig at møde. Jeg kunne godt tænke mig at lære at arbejde med med sværte, der synes at være så mange muligheder.

Hvordan er din scrappeplass?
Jeg har lige fået renoveret et værelse på ca. 16 m2. Det er helt fantastisk at have det hele for sig selv, og hvis jeg ikke lige bliver færdig, kan jeg lade det ligge til når jeg har tid igen. 

Andre opplysninger du ønsker å få med i presentasjonen? Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)
Jeg er at finde på Facebook under mit navn og på Instragram under vivhau. Men jeg lægger ikke specielt meget op. 

Foto: Vivi
Publisert med tillatelse

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.