Ny dansk butikk – Life of Scrap

Det er alltid gledelig når det startes opp nye papirhobbybutikker i Skandinavia og i dag er vi glade for å kunne presentere en ny dansk butikk: Life of Scrap. Life of Scrap startet opp nå i høst og det var kanskje noen av dere som oppdaget nykommeren på Scrap-a-mania i Roskilde. Innehaver Susanne forteller her om Life of Scrap og om planene videre. Vi ønsker henne all mulig lykke til og håper at mange vil ta godt i mot den nye butikken. 

Susanne
Innehaver Susanne

1) Hvorfor startet du med Life of Scrap?
Jeg har længe gået med tankerne om at starte op, da det kreative er en meget stor del af mig. Her i efteråret kom det rigtige tidspunkt, hvor alt bare gik op i en højere enhed. Tanken med Life of Scrap er at skabe noget, være kreativ, både for mit eget vedkommende, men også for mine kunder og kursister. Den glæde der ligger i at være kreativ er min drivkraft.

2) Hva slags produkter tilbyr butikken?
Life of Scrap sælger materialer til kortfremstilling og scrapbooking. Jeg forsøger at finde en blanding af basisvarer, og en række spændende produkter, som ikke fås andre steder. Blandt andet jeg har fået nogle super fine små glas med pailletter hjem til f.eks. shakerkort. De har været meget populære.
 
Butikken1
Butikken3
Litt av sortimentet til Life of Scrap: “Lykke”-piller

3) Vil du tilby kurs osv?
Der afholdes løbende kurser. De afholdes primært hos Life of Scrap i Greve i Danmark eller på messer. Jeg kommer også gerne ud og afholder kurser privat. Aktuelle kurser ligger i webshoppen under “Kurser”.

4) Kommer du til å ha fysisk butikk også?
Ja, der er sædvanligvis åbent hver torsdag aften. Nærmere info om åbningstider fås på http://lifeofscrap.dk/

5) Hvor vil den fysiske butikken være?
Vi holder til her: Hundige Strandvej 16, 2670 Greve, Danmark

Butikken4
Litt av sortimentet til Life of Scrap
Butikken2
Litt av sortimentet til Life of Scrap

6) Hva kommer til å skille Life of Scrap fra andre tilsvarende butikker?
Jeg prøver at holde et sortiment med lidt kant, og en snert af humor. Desuden kommer jeg til at lægge stor vægt på kurserne. Jeg har en baggrund som håndarbejdslærer, så netop kurserne er en af Life of Scraps byggesten.

7) Hva er dine forventinger fremover?
Jeg forventer at deltage på en del messer i det nye år, og møde en masse kreative mennesker, afhode en masse kurser og formidle den glæde der er i at være kreativ. Jeg arbejder på at tilbyde scrap-maratons i det nye år også.

8) Eventuelt
Find os her: http://lifeofscrap.dk/
Find vores blog her: http://lifeofscrap.bloggersdelight.dk/
Find os på Pinterest: https://www.pinterest.com/lifeofscrap/
eller på Facebook: https://www.facebook.com/LifeofScrap/

Nedenfor ser du noen av prosjektene som er publisert på bloggen til Life of Scrap:

Billede1

Julekursustaskeaeske Gavemærke

Foto: Life of Scrap
Publisert med tillatelse

 

Posted

Translate »