NY GJESTESKRIBENT I THE PAPER CRAFTING

2 1,080

Vi er både stolte og glade for at vi har fått med oss en ny gjesteskribent i The Paper Crafting. Silje Kristin Aunan, som tidligere var gjesteskribent hos oss, valgte å avslutte sitt engasjement i oktober og hun blir nå erstattet av den anerkjente norske papirkunstneren Kirsten Hyde. 

kirsten-23
Kirsten Hyde

Kirsten har både skrevet, og bidratt til, artikler i The Paper Crafting tidligere. I januar skrev hun en flott reportasje fra CHA i Anaheim, California og nå i oktober bidro hun til artikkelen “Kan jeg…..? Hva er lov og hva er ikke lov innen papirhobby?”

Kirsten har holdt på med papirhobby i rundt ti år og hun er særlig kjent for sine fantastiske 3D-prosjekter. I tillegg lager hun kort, layouts, album og Mixed Media-prosjekter. Mange kjenner Kirsten som kursholder og designer for Hobbykunst og Kaisercraft. I 2017 er hun også med som designer/skribent for Ett trykk.

Kirsten har gjort seg bemerket også gjennom flere tidligere designoppdrag både her hjemme og i utlandet, og hun har deltatt både på NM i Scrapbooking i 2007 samt på European Scrap Battle i 2013. I sistnevnte kom Kirsten til semifinalen i altering og til finalen i kortlaging.

Vi ønsker Kirsten velkommen til The Paper Crafting og dersom du ønsker å lese mer om Kirsten og det hun lager publiserte vi en presentasjon av henne i september 2014.

Foto: Kirsten Hyde
Publisert med tillatelse

close
2 kommentarer
  1. Tove Irene skriver

    Gratulerer Kirsten Hyde.
    Vel fortjent.
    Gleder meg til å følge med på fortsettelsen.

  2. Elizabeth skriver

    Så flott! Gleder meg til å lese og se? Dette er en dame som inspirerer! Klem, Elizabeth

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More