Hvordan utvikler jeg meg?

Tips til nybegynnere

Da har vi gått igjennom hva du virkelig trenger av utstyr for å begynne. Vi har laget et kort med utstyret. Deretter ha vi gått igjennom ord og uttrykk innenfor papirverden. Og vi har forhåpentligvis gjort oss forstått med hvordan måleenheten inch fungerer. Så hvor går vi derifra?

Nå vil jeg si at det handler om og finne seg sin egen stil, prøve ut litt forskjellige teknikker, og se hvor man er komfortabel.

Jeg vil anbefale deg og melde deg inn i et forum, hvor du møter mange likesinnede mennesker. Prøv de forskjellige forumene og se hvor du trives. Det er veldig sosialt og hyggelig og være en del av et slikt lite nettsamfunn. Lurer man på noe så stormer de andre til og hjelper der de kan. Du får masse inspirasjon, og ser mange forskjellige stiler. 

Du finner også mange sider på Facebook som er dedikert til scrapping.

Surfe rundt og hoppe fra blogg til blogg, gir også enormt mye inspirasjon. Kanskje finner du en del ting du har lyst til og prøve og lifte, for og se om stilen passer deg.

YouTube har mange gode steg for steg videoer, og mange andre videoer til stor inspirasjon for mange.

Pinterest er en av mine favorittsteder, her lager du egne boards, også pinner du bilder til de. Nesten som en oppslagstavle.

Og du finner du jo masse inspirasjon her inne på TPC. 

Jeg har også tatt meg en liten spørrerunde og spurt erfarne scrappere hva de skulle ønske at de visste når de var nye.

Noen av de tingene som virkelig går igjen er dette:

At å handle scrappesaker bare fordi det er på tilbud, er ikke alltid er å spare penger. – Mange av oss handler dessverre alt for mye som ikke blir brukt. Vi kjøper fordi det er så fint, og tenker ikke på hva vi skal bruke det til. Så ikke gå til storinnkjøp av masse forskjellige produkter uten og ha tenkt igjennom hva det skal brukes til.

*Investere i ordentlig verktøy, og oppbevaring med en gang. – Du blir nok “dessverre” litt avhengig av shopping i denne hobbyen, og mange blir litt utstyrs “friker”.

*At det er mange stiler og måter og scrappe på, og at ingenting er feil. – Dette er nok en viktig ting og huske på. Og som en svarte; hun skulle ønske hun viste at skisser var til inspirasjon, ikke for at du skulle finne frem linjalen!

Grorudtreffet 2013 - Ser det ikke superkos ut?
Grorudtreffet 2013 – Ser det ikke superkos ut?

En annen ting jeg virkelig vil anbefale deg, som er med på utvikle deg som scrapper er og være med på treff. Og det er ikke noe problem og reise på treff alene. Jeg har ingen venner som scrapper, så jeg reiser alltid på treff alene. Men når jeg kommer på treffene er jeg ikke lenger alene. Det er super sosialt og gøy. På treff har jeg fått prøve så mye forskjellig som jeg aldri ville fått til ellers. Som når jeg ville begynne og fargelegge motiv. Da fikk jeg prøve alt fra Prisma blyanter til Copic av de andre på treffet.

En siste ting som kan være nyttig er og prøve og abonnere på månedskit. Da får du papir og pynt som ofte er farge koordinert, eller temabasert. Dette er en billigere måte og teste ut stiler på enn å gå og handle fulle pakker av alt mulig.

Du finner alle artikler i serien “Nybegynneren” her: Nybegynneren


Nøkkelord dansk: Udvikling
Nøkkelord norsk: Utvikling
Nøkkelord svensk: Utveckling

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.