,

Nybegynnerkurs i kortlaging

I mai skrev vi en artikkel om Eva som skulle holde kurs for første gang denne sommeren. I denne reportasjen kan du lese om Evas kurs for nybegynnere i kortlaging på Rennesøy. Tilbakemeldinger fra kursdeltakerne levner ingen tvil om at de er fornøyde både med kurset og kursinstruktøren. Og alle vil gjerne fortsette med kortlaging!

Kurs2

Hvor mange deltok på kurset?
Jeg har holdt to kurs; et nybegynnerkurs for ungdommer med fem deltakere og et for voksne, nybegynnere med fire deltakere. Jeg hadde satt et maksimumsantall på seks på begge disse nybegynnerkursene, og følte at jeg fikk nok tid til å veilede den enkelte siden det var såpass få.

SE OGSÅ: KORT- OG FARGELEGGINGSKURS

Hadde noen av de holdt på med papirhobby tidligere?
Ja, de fleste hadde gjort litt tidligere, kort, album osv.

Hvordan gikk kurset?
Begge kurs gikk veldig fint. Det var god stemning og engasjerte deltakere.

Kurs4

Var det slik du hadde forventet på forhånd?
Ja, jeg tror det. Til begge kurs hadde jeg laget ferdige kit med alt ferdig kuttet, siden vi ikke hadde mer enn 3 timer pr. kurs. Det viste seg at det var lurt, vi var ferdige akkurat på tiden – og antar vi hadde brukt en del mer tid om de skulle ha kuttet selv underveis.

Kurs3

Hvilke tilbakemeldinger fikk du?

Jeg fikk veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. Damene var veldig fornøyde, og kom med diverse gledesutbrudd underveis da de skjønte at de selv faktisk kunne lage fine kort!

Tror du deltakerne vil fortsette med å lage kort/holde på med papirhobby?
Jeg fikk absolutt inntrykk av det. Flere ville melde seg på kursene jeg skal ha i høst 🙂

Andre ting du vil nevne fra kurset?
Det var to veldig kjekke kvelder, ingenting å grue seg for i det hele tatt! Oppfordrer andre som går med tanke om å holde kurs til å kaste seg ut i det! Det var også utrolig kjekt da det begynte å tikke inn meldinger etter et par dager med bilder av kort noen av deltakerne hadde laget hjemme etter kurset – det tyder jo på at de likte hobbyen vår!

Hva er dine planer i forhold til kurs fremover?
Jeg skal holde en del kurs gjennom det lokale husflidlaget her til høsten, og vi har allerede planlagt et ni timers kurs (3 kvelder à 3 timer), et nytt kurs for ungdom og et kurs hvor julekort står i fokus. Vi har et par andre idèer om andre kurs også, så dette tror jeg blir en kjekk høst! Nå er det straks sommerferie for min del, og jeg regner med at jeg kommer til å bruke litt tid til å tenke igjennom hva jeg skal lære bort til høsten.

Kurs1

 


Posted

Translate »