Nye tutorials: Kortlaging

I denne månedens tutorials har vi valgt å se på nye tutorials for julekort. Selvom du kanskje har laget julekort i årevis kan det godt hende du vil plukke opp et nytt triks eller to ved hjelp av disse tre tutorialene. 


“How to use positive and negative space in cardmaking “

Tema: Kortlaging
Publisert: 13. januar 2022 av Mindy Eggen Design
Beskrivelse: I denne videoen får du tips til hvordan du kan bruke både negative og positive deler av diecuts. Videoen er godt filmet og lett å forstå: “How to use positive and negative space in cardmaking”


“Where to sell your handmade cards”

Tema: Salg av kort
Publisert: 22. januar 2022 av Marta Debicka
Beskrivelse: Her får du tips til hvor du kan selge dine håndlagde kort. Det kan hende du kjenner til en del av tipsene fra tidligere, men forhåpentligvis får du også noen nye idéer. Videoen er tekstet på engelsk. Videoen : Where to sell your handmade cards


“Which glue is best for cards?”

Tema: Kortlaging
Publisert: 9. januar 2022 av The Bearded Housewife
Beskrivelse: I denne videoen får du tips til hvilket lim som er best for kortlaging. Han ender opp med å anbefale en type lim for normal bruk, og en annen til små detaljer: Which glue is best for cards?

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.