Nye tutorials: Julekort

I denne månedens tutorials har vi valgt å se på nye tutorials for julekort. Selvom du kanskje har laget julekort i årevis kan det godt hende du vil plukke opp et nytt triks eller to ved hjelp av disse tre tutorialene. 


“Starry Night Christmas Card”

Tema: Julekort
Publisert: 28. oktober 2021 av de Winton Paper Co.
Beskrivelse: I denne videoen lager instruktøren et vakkert julekort med akvarellmaling. Videoen er godt laget og det er lett å følge med. Man får en del tips til hvordan man blant annet kan male trær, og instruktøren får det til å se ganske så enkelt ut. En flott og inspirerende tutorial og julekortet ble utrolig fint!


“Non-traditional Snowflake Cards”

Tema: Julekort
Publisert: 18. november 2021 av Handmade not Hallmark
Beskrivelse: I denne videoen lager instruktøren nydelige og elegante julekort. Hun anbefaler at man bruker ikke-tradisjonelle julefarger på kortene og resultatet er veldig flott. Instruktøren bruker snøkrystaller og tekst som motiv på kortene. Begge deler er stemplet og embosset i ulike passende farger. Dersom du har flere snøkrystall-stempler liggende er dette en veldig fin måte å få brukt de på. Ved å distresse/blende kantene på kortene i matchende farger fremheves snøkrystallene og resultatet er så flott!


“Vintage Sleigh Card”

Tema: Julekort
Publisert: 9. november 2021 av Cards and Coffee Time
Beskrivelse: I denne videoen bruker instruktøren en die fra Memory Box, men om du ikke har denne kan du fint bruke en annen die som du tenker kan passe på ditt kort. Instruktøren kutter ut motivet tre ganger som hun limer på hverandre for å lage 3D-effekt. Deretter limes motivet på en sirkel-bakgrunn og monteres sammen med granbar-die cuts i grønt og vellum. Tilslutt lager instruktøren en hvit bakgrunn som hun limer snøkrystall-die cuts på før hun pynter det vakre julekortet videre. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.