Nye tutorials: Stensiler og Paste

I denne månedens tutorials har vi valgt å sette fokus på stensiler og paste. Mange kortlagere bruker stensiler i kortlagingen, enten for å lage motiv eller lage flotte bakgrunner.


“Embossing Paste Techniques”

Tema: Stensil og paste
Publisert: 29. september 2021 av Madeleine’s Craft room
Beskrivelse: I denne videoen viser Madeleine flere teknikker med stensiler og paste. Hun starter med å farge paste som hun så bruker sammen med en stensil for å lage flotte bakgrunner. I videoen får vi også en rekke tips som for eksempel at man kan fargelegge paste med blekk og hvor viktig det er å påføre paste riktig vei. 


“How to make Embossing Paste”

Tema: Paste
Publisert: 1. juni 2017 av Sam Calcott, UK
Beskrivelse: I denne videoen får du tips til hvordan du kan lage egen embossing paste. Du vil trenge lim, akrylmaling og talkum. Denne pasten er lett og rask å lage og i følge Sam er konsistensen perfekt til bruk med stensiler. 


“5 Tips in Under 5 Minutes!”

Tema: Stensil
Publisert: 23. oktober 2021 av Scrapbook.com
Beskrivelse: I denne videoen får du tips til hvordan du kan bruke stensiler. Blant tipsene er blant annet å bruke glitter på pasten før den tørker og hvordan du kan bruke die cuts sammen med “stensiler” av kartong. Her brukes glitter- og metallpapir og resultatene er så flotte!


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.