Månedens papirprosjekt – august

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2021”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for august.Månedens papirprosjekt – august er tre herlige tags laget av Yasmin i Norge. Begrunnelsen for valget vårt er: 

Yasmins Mixed Media-tags har et spennende design og er laget i sommerlige farger. Alle tre tagene har samme motiv og pynt, og Yasmin har klart å variere uttrykket på hver enkelt tag. Tagene har mange inspirerende detaljer som twine, søm og seambinding“.Beskrivelse av prosjektet?
Trio med mixed media tags.

Hvordan er prosjektet laget?
Disse tagsene ble til fordi jeg ble med i et tagbytte i en inspirasjonsgruppe. Jeg startet med tre tags fra Tim Holtz sitt heavy cardstock papir, som jeg dyppet i distress ink. Fargene jeg brukte var salvaged patina, Kitsch Flamingo, Bundled Sage og Fossilized Amber. Påførte modeling paste på en stensil fra Ciao Bella. Deretter forsterket jeg fargene ved litt maling i samme farge som distress ink. Jeg stemplet med stempelsettet CMS397 “Faded Type” også fra Tim Holtz i sort blekk. Brukte diverse rester fra papir, stoff og små tags til å lage dimensjon på tagene. Toppet den med sorte og hvite layers fra Tim Holtz samt et ord fra diverse dies og stickers fra Papirdesign. Ordet er stanset ut i kartong, påført lim og folie. Dekorerte med perler, bånd, sytråd og charms. Avsluttet med å splatte i hvitt og rosa.

Størrelse på prosjektet?
Disse er laget på Tim Holtz sin tags størrelse nr 8, som er 15,8cm x 7,9cm.

Hva slags materialer er brukt?
Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?

Disse tagsene tok en liten kveld å lage. Jeg tenker kanskje 2-3 timer. Er så greit når man lager 3 som henger sammen. Når den ene tørker, jobber man videre på neste osv.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
I korthobby.no sin inspirasjonsgruppe hadde vi et inspirasjonsbilde med farger, og det var dette bilde som bestemte fargeskalaen. At det ble tags var fordi jeg skulle bytte de.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Blogg: yasmin scrapperier
Instagram: @yasminhelen
You tube: https://youtube.com/c/YasminToelche
Facebook: Studio Yasmin


Avstemming

Dersom du vil stemme fram Månedens papirprosjekt – august som “Årets papirprosjekt 2021” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2021 og en måned fremover. Den 7. februar 2022 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2021 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 

Foto: Yasmin
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. 
Nøkkelord norsk: Papirprosjekt. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt.

Translate »