Månedens papirprosjekt 2021 – januar

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2021”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for januar.Månedens papirprosjekt – januar er et flott album laget av Ingunn i Norge. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Ingunn har gjort ett mycket detaljrikt album med tillhörande fodral. Varje gång man tittar hittar man nya välarbetade detaljer. Albumets vikningarna ger möjlighet att sätta in många personliga bilder. Valet av det mönstrade pappret stämmer väl överens med Steampunk temat. Att fodralet till albumet är en kamera är ju så klockrent!”

Beskrivelse av prosjektet?
Album med boks formet som kamera.

Hvordan er prosjektet laget?
Papir rundt chipboard lag på lag. Alt festet med lim.

Størrelse på prosjektet?
Høyde 12cm, bredde 7cm og lengde 17cm


Hva slags materialer er brukt?
Chipboard, papir/kartong, mønsterpapir fra Ciao Bella, dies av tannhjul og ramme, metall, lyspære, dorull, skinnsnor.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Selve albumet tok cirka 10 timer. Boksen tok noe lenger, siden det ble mye prøving og feiling!

Hva inspirerte deg til å lage dette?
For 2-3 år siden møtte jeg en hyggelig dame på en scrappemesse på Hellerudsletta, Elisabeth Larsen. Hun hadde laget et kameraalbum. Jeg fikk ta bilder av dette. Så måtte ideen modne et års tid før jeg kastet meg ut i det!


Avstemming

Dersom du vil stemme fram Månedens papirprosjekt – januar som “Årets papirprosjekt 2021” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2021 og en måned fremover. Den 7. februar 2022 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2021 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 

Foto: Ingunn
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. 
Nøkkelord norsk: Papirprosjekt. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt.

Translate »