Månedens papirprosjekt – mars

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2021”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for mars.Månedens papirprosjekt – mars er en spennende eksplosjonsboks laget av Monica i Norge. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“En låve full av detaljer og overraskelser. Jeg liker prosjekter som virkelig er dedikert til mottaker. Verktøy på veggen, ved, traktor, det som hører låven til. Gjennomført og flott.”Beskrivelse av prosjektet?
Explotion box med to åpne vegger og lys til en skikkelig handy bonde!

Hvordan er prosjektet laget?
Prosjektet er preget og kuttet etter egne mål. Og dekorert med mange små detaljer. Alt jeg kunne tenke meg fantes i uthuset til min bror.

Størrelse på prosjektet?
Lengde 12,5 cm Bredde 10,5 cm Høyde 16 cm.

Hva slags materialer er brukt?
Her har jeg brukt kartong til base, mønsterark fra Papirdesign på vegger og gulv. Taket/lokket bygget jeg opp med bølgepapp og i vinduene brukte jeg hard plastfolie. Innvendig har jeg brukt “Big guds worker’s” dies fra Yvonne creations. Papirsugerør til hyller og “Dekorative mesh” som en netting effekt på veggen. Gulvet farget jeg med “Distress ink – Rusty hinge” for at det rett og slett skulle se skittent ut. Det samme blekket brukte jeg også på trepluggene som jeg fant i boden til min kjære mann. Stemplene fra både Papirdesign og Kort og godt har jeg embosset med powder fra Ranger.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Prosjektet strakk seg over 3 dager. Vanskelig å si hvor mange timer.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg elsker å lage unike og personlige kort. Så da det nærmet seg bursdagen til min lillebror var det ikke vanskelig å velge tema! Selve ideen startet da jeg tilfeldigvis var i lekebutikken med sønnen min og den søte røde traktoren satt igang fantasien ❤

Adresse til eventuell blogg/webside?
Instagram: Crafting by Monica


Avstemming

Dersom du vil stemme fram Månedens papirprosjekt – mars som “Årets papirprosjekt 2021” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2021 og en måned fremover. Den 7. februar 2022 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2021 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 

Foto: Monica
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. 
Nøkkelord norsk: Papirprosjekt. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt.

Translate »