Månedens papirprosjekt 2020 – november

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2020”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for november.Månedens papirprosjekt – november er et vakkert julekort laget av Annita Kristine i Danmark. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Annita Kristine har laget et julekort i en ren og enkel stil. Samtidig er kortet spennende designet. Teksten går litt ut av kortet og er delt i to deler – den ene er stemplet mens den andre delen er en die cut. Kortet er flott dekorert og blingen og de små splattene av gullmaling gjør kortet ekstra interessant å se på”.

Beskrivelse

Beskrivelse av prosjektet?
Kortet har en lidt atypisk størrelse 14×18 cm da jeg ikke have nogen plan da jeg gik igang. Jeg vidste bare jeg ville lave noget med “kik hul” så jeg begyndte med Hvidt linned karton. Jeg havde en rest liggende og deraf størrelsen.

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg valgte at bruge den største hjerte die fra Gittes eget design hjertet er placeret lidt skråt på kortbasen. Jeg lavede derefter en “baggrund” af et samme slags karton. Jeg har brugt en guld vandfarve til at lave guldstænk med så monterede jeg det øverste lag med 5mm foam puder på baggrunden. Guld stjernen er også fra Gittes eget design. Det er den mindste stjerne sættet. Gran grene bær og kristtjørn blade er fra Hello Blue Bird Holly and Pine sættet. Jeg har brugt en Marvy snowmarker på grenene for at kreere illusionen om sne. Snoren en tynd twin tråd. Jul diecutten består af to stykker sort linned Karton der er klæbet sammen. Denne dies er også fra Gittes eget design. Tekst stempler er også Gittes eget design. Til sidst er der tre små Rhinsten som er der bare fordi jeg godt kan lide bling.

Jeg har ingen klare planer når jeg arbejder kreativt jeg har en masse ting foran mig og så leger jeg med det indtil jeg er tilfreds. Jeg limer hurtigt i processen 2-3 dele fast og derefter bestemmer de lidt hvor resten alle være.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Det var er hurtigt kort tog ca 2 timer.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg fik inspirationen til kortet af shakerkort og ønskede at skabe min egen version.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Hvis du har lyst til at se flere af mine projekter så tjek gerne min IG @annitaschoett


Avstemming

Dersom du vil stemme fram Månedens papirprosjekt – november som “Årets papirprosjekt 2020” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2020 og en måned fremover. Den 7. februar 2021 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2020 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 

Foto: Annita Kristine
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. Håndlavet kort. 
Nøkkelord norsk: Papirprosjekt. Håndlaget kort. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt. Handgjord kort, Julkort.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.