Månedens papirprosjekt 2021 – oktober

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2021”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for oktober.Månedens papirprosjekt – oktober er et vakkert kort laget av Vivi Hanne i Danmark. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Jeg synes Vivis vakre kort er så flott designet. Når et håndlaget kort lages med tilhørende eske ligger det mye arbeid og omtanke bak prosjektet. Kortet er laget i rosa og grønt med innslag av gull og brunt og har et harmonisk uttrykk og mange vakre detaljer”.Beskrivelse av prosjektet?
Slimline kort – størrelse 10×21 cm – med æske der passer til.

Hvordan er prosjektet laget?
Der er brugt forskelligt karton og mønsterpapir fra Prima. Til blomsterne er der brugt akvarelpapir og fransk karton. Blomsterne er farvet med distress ink.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Hvor lang tid der gik, med at lave kortet, er svært at sige, da blomsterne er hjemmelavede og tager noget tid, at forme, farve og samle.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg kan ikke sige, hvad der var inspiration til kortet, men som regel kommer det helt af sig selv, når jeg får papir mellem hænderne.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Blogg: Scraps
Instagram: vtscraps


Avstemming

Dersom du vil stemme fram Månedens papirprosjekt – oktober som “Årets papirprosjekt 2021” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2021 og en måned fremover. Den 7. februar 2022 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2021 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 

Foto: Vivi Hanne
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. 
Nøkkelord norsk: Papirprosjekt. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt.

Translate »