Månedens prosjekt – april

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av et vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2022”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for april.Månedens papirprosjekt –  april er et vakkert kort laget av Elisabeth i Norge. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Elisabeths flotte kort er lekent, har masse detaljer, er friskt og spennende.”Beskrivelse av prosjektet?
Disse to kortene (du finner bilde av et liknende kort nedenfor) er laget av fargerike ark fra American Crafts/Vicki Boutin. Den siste tida har jeg vært helt forelska i disse.

Hvordan er prosjektet laget?
Jeg ble utfordret av Scrappegarasjen til å lage kort i polaroid- format, og blei videre inspirert til å lage dem enda litt større slik at de kunne romme mer stæsj. Jeg hadde nettopp kjøpt den kule hjertediesen fra Tim Holtz, og hadde veldig lyst til å bruke dem sammen med blomster laget av flowerfoam. Det har jeg litt dilla på om dagen, og diesen fra Charlie und Paulchen blir fine fantasifioler på kortet.

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Jeg trives godt i det fargerike landskapet, og er glad i å bruke knapper, bling og frantage for å skape en konfetti-effekt på kort. Intet unntak på kortene her, og som alltid er det bånd og snor med på laget. Håper flere blir inspirert til å lage blomster, scrappe og være kreative.

Adresse til eventuell blogg/webside?
Du finner det jeg lager på instagram: Elis2beth, og på Facebook har jeg min egen inspirasjonsside der jeg også har jevnlige utfordringer med premier: Eli@beths BygdescrapAvstemming

Dersom du vil stemme fram Månedens papirprosjekt – april som “Årets papirprosjekt 2022” vil du få mulighet til det fra 31. desember 2022 og en måned fremover. Den 7. februar 2023 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. 

Foto: Elisabeth
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. 
Nøkkelord norsk: Papirprosjekt. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.