Nyheter: World Cardmaking Day 2021 lørdag 2. oktober

Online scrappetreff i Facebook-gruppa "The Paper Events"

Om nøyaktig en uke er det World Cardmaking Day 2021. Dagen markeres verden over og vi markerer den med et online scrappetreff i Facebook-gruppa “The Paper Events”. Alle er velkommen til å delta – vi er tilstede i gruppa fra kl. 10 til kl. 22 lørdag 2. oktober. 

Vi starter World Cardmaking Day 2021 med å gi ut tre spennende oppgaver som deltakerne skal løse i løpet av dagen. Hvor mange av disse man deltar på er valgfritt, men vinnersjansene øker for hvert bidrag du lager. Det er nemlig flotte premier som du kan vinne dersom du er med!

I tillegg kåres topp 3 blant alle leverte bidrag og vi lager en flott bildegalleri med alle prosjektene som lages i løpet av treffet. Dette publiseres i TPC Magazine etter treffet. 

Vi gleder oss masse og håper at nettopp DU vil være med! Du melder deg først inn i Facebook-gruppa: The Paper Events – deretter stiller du opp i gruppa lørdag 2. oktober kl. 10. Velkommen!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More