Nyt liv til Wood Mounted stempler

Mit første baggrunds stempel fra Hero Arts var et wood mounted stempel. Det er uden tvivl solidt kram, men hold da op hvor det fylder og er tungt. Det irriterede mig rigtigt meget, for det begrænsede min brug af stemplet. For et par måneder siden besluttede jeg mig for at sælge det for at spare besværet. Men alting har en løsning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke for sarte sjæle for i bund og grund skal man starte med at ødelægge sine wood mounted stempler. Det røde gummi stempel skal rives eller trækkes af træ klodserne. Det var slet ikke besværligt at hive gummi stykket af træ klodserne. Det gik meget lettere end forventet. Jeg gjorde det med mit Hero Arts baggrunds stempel og med fire små stempler fra Panduro. Jeg fik endda også hivet billedet af Hero Arts klodsen. Det er blevet sat fast på et stykke karton, som nu ligger sammen med baggrunds stemplet i et plastik etui.

Herefter re-monterer du det røde gummi stempel på et stykke EZ mount. Jeg brugte den tynde version til mine stempler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter at have klippet EZ Mount kanterne til, så var mine tidligere wood mounted stempler blevet betydeligt smallere og lettere. Kæmpe bonus! Og træ klodserne – ja, de røg i skraldespanden.

Og skal jeg bruge stemplerne nu, så skal jeg bare bruge en akryl blok eller stamping press.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Posted

Translate »