Nyt scrappe event i Danmark

Lørdag den 14. marts mødte 48 spændte scrappere op til det første Scrap 3330 i Gørløse i Danmark. For første gang har Nordsjælland fået deres egen lille scrappe convention. De to ildsjæle bag eventet Bettina og Lena, havde fået butikkerne Den Kreative Kælder og Jean’s Scrapstue til at deltage, så der var også mulighed for at få købt nogle nye lækre sager.

Scrap 3330 var åbent for tilmeldte scrappere fra klokken 9 om morgenen og varede til klokken 9 om aftenen. Jeg var ikke ligefrem helt morgenfrisk og vågen, da jeg mødte op lidt i 9. Trods den mindre træthed, var det med spænding og nysgerrighed, at jeg trådte ind ad døren til Gørløse forsamlingshus. Her blev jeg modtaget af Bettina og Lena, som med morgenglade smil hilste velkommen og viste mig vej til min plads ved et af bordene.

SE OGSÅ: STOCKHOLM HOBBY AND CRAFT EVENT 2017

Det var dejligt at se, at de ikke havde forsøgt at presse for mange ind i lokalet. Nej, der var lækkert med god bordplads og gulvplads til os tilmeldte scrappere. Og det er efter min mening absolut en meget værdsat ting.

Gennem hele dagen var der åbent for besøgende, som kunne komme og handle i butikkerne eller bare få deres nysgerrighed stillet.

PKL_SCRAP3330_IMG_1610

Hele idéen med Scrap 3330 startede med at Gørløse Forsamlingshus søgte efter gode forslag til arrangementer, som kunne holdes i Forsamlingshuset. Lena var på besøg hos Bettina og så kom de til at tale om muligheden for et scrap arrangement for at gøre noget for nærsamfundet. Bettina var næsten lige begyndt som scrapper for et lille års tid siden mens Lena aldrig havde prøvet det, men alligevel blev de enige om at kaste sig ud i at stable et arrangement på benene. Det skulle i hvert fald prøves! Der var jo ikke nogen lignende scrap arrangementer i Nordsjælland. Og det kunne være rart med et arrangement, hvor man ikke skulle køre så langt.

Bettina og Lena ønskede netop at fokusere på Nordsjælland, hvorfor det er forhandlerne fra området, som har deltaget til arrangementet. Med hjælp og støtte fra især Den Kreative Kælder og fra Jean’s Scrapstue har de siden efteråret fået bygget Scrap 3330 op. Bettina og Lena synes, at de har fået en fantastisk opbakning fra Den Kreative Kælder og Jean’s Scrapstue i processen.

PKL_SCRAP3330_IMG_1614

For at skabe opmærksomhed om dette nye scrap event i Nordsjælland har Bettina og Lena gjort en del benarbejde. De har delt flyers ud til Scrap’N’Dream i Høje Taastrup, forhandlerne og Panduro i Hillerød har haft flyers liggende i deres butikker. Lokalavisen har også fortalt om deres nye initiativ i avisen, hvilket absolut er dejlig reklame. Derudover har der været reklameret for Scrap 3330 i lokalområdet i Gørløse, hvorfor der deltog en del nye scrappere. Eller den lidt mere erfarne scrapper har taget sin veninde under armen og trukket hende med til Scrap 3330. Måske et par nye scrap-sjæle blev skabt ved det nye Scrap 3330? Det vil tiden vise.

Scrap 3330 er en god størrelse at starte med for en nybegynder, hvor det ikke er en alt for overvældende oplevelse at deltage. For den mere erfarne scrapper er Scrap 3330 et hyggeligt, roligt og afslappende event i højloftede lyse lokaler.

PKL_SCRAP3330_IMG_1608

Hos Jean’s Scrapstue sad Elizabeth og demonstrerede teknikker og nye produkter ved at lave spændende farverige layouts og Mixed Media. Jeg fik en hyggelig sludder med Elizabeth mange ting og om de små Distress Inks af Tim Holtz, om Tim Holtz selv og hans formåen til at blive ved med at skabe nye interesante produkter til markedet.

Se bare de imponende farver, som ses på Elizabeth’s projekter. Bare synet af det, får det til at krible i mine fingre efter at være kreativ og få leget med farverne.

PKL_SCRAP3330_IMG_1606

PKL_SCRAP3330_IMG_1607

Den Kreative Kælder havde Lisa Rasmussen med for at inspirere de tilmeldte scrapper og de nysgerrige, som kiggede ind i løbet af dagen. Det var dog ikke megen tid Lisa havde til at sidde ved bordet på deres stand, men fremme stod nogle af hendes kort. Jeg tillod derfor mig at snuppe et par enkelte fotos, så vores læsere kan få syn for Lisa’s sans for fine detaljer. Små tags, muslinger og fiskenet i en harmonisk sammensætning og dæmpede blide farvenuancer.

PKL_SCRAP3330_IMG_1611

PKL_SCRAP3330_IMG_1612

I løbet af dagen holdt Lisa 3 sessioner af Make’N’Takes, hvor det som deltagende scrappere var gratis at deltage. Jeg kiggede ind til gruppen under en af disse seancer og snuppede lidt fotos af deltagerne og deres arbejde. Det er altid fantastisk at se, hvordan kreativiteten får udløb under kurser og make’N’takes. En blanding af dyb koncentration, nysgerrighed, spørgsmål og glade ansigter.

Lisa instruerede alle i at lave et tag med lækre detaljer, metalstykker, die-cuts, bølgepap og lidt sværten her og der. Her skulle det rå look skabes på en stor tag. Lisa delte også tips ud om at bruge pap og karton fra emballage til sine die-cuts. Hermed kan man få næsten gratis Kraft karton (bagsiden af emballagen), som man kan sværte og farve efter egen smag. Og som ekstra gevinst passer vi dermed også på naturen ved at genbruge.

PKL_SCRAP3330_IMG_1617

PKL_SCRAP3330_IMG_1618

PKL_SCRAP3330_IMG_1621

Bettina og Lena har ganske enkelt formået at få stablet et rigtig godt Scrap 3330 event på benene. Som nævnt var det dejligt med god bordplads. Vi papirglade mennesker har nemlig en vis tendens til at have svært ved at begrænse os – med andre ord, vi slæber en masse med til conventions. Der var ved tilmelding mulighed for at bestille frokost og aftensmad. Efter min mening var frokosten rigtig fin i kvalitet og mængde i forhold til prisen. Hele dagen igennem var der sørget for fri kaffe, the, vand og frugt. Endda lidt guf blev delt ud på alle bordene, så vi ikke gik helt sukkerkolde i løbet af dagen. Ud over det kunne man til en lille pris købe kolde sodavand og vand på flaske. Forplejningen kan man derfor ikke sige noget negativ om efter min mening. High Five til Bettina og Lena for at have klaret dette i så fin stil.

PKL_SCRAP3330_IMG_1604

Tags:

Posted

Translate »