NYTT REDAKSJONSMEDLEM I THE PAPER CRAFTING

0 1,370

De som har fulgt The Paper Crafting en stund har nok lagt merke til Ria-Kirstines herlige papirprosjekter. Ria-Kirstine har vært med i The Paper Craftings “Gjestedesign-team” siden 2016 og hun blir fra og med 2018 et fast medlem i vår redaksjon. Vi er glade for å ha med oss Ria-Kirstine og i denne presentasjonen kan du bli bedre kjent med vår nye skribent. Tips gjerne Ria-Kirstine eller andre i redaksjonen om emner du vil lese mer om i The Paper Crafting. 

 

Hvem er du? Fortell litt om deg selv.
Jeg er en 35-årig Kommunikations- & Marketingsassistent, selvudnævnt KreaTist, scrapper, autodidakt hækler, farve elsker, skør humørbombe, nogens kæreste, ens mor, ejer af en skøn kat, glad for café latte, veninde sjov og familieliv, hjælpsom, optimist, dyreelsker, elsker at spise ude, sushi afhængig, nå ja og en hel masse andet som jeg deler på min blog.

Når begynte du med papirhobby?
Allerede som barn, da jeg blev introduceret for origami, tegning og maling, samt en masse andre kreative hobbyer af min bedstemor.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Det har altid været en del af mig, noget jeg altid har gjort og nok alle mine dage vil. Efterhånden som jeg er blevet ældre er Art Journaling, bogbinding og det at lave kort der har fanget mit hjerte mest.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Primært er det Art Journaling, bogbinding og det at lave kort.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Når jeg har tiden til det, men med en 1 årig i huset er det ikke altid man kan fordybe sig flere timer, selvom man gerne ville. Men lidt hist og her holder gejsten oppe.

Beskriv din stil for oss. Har din stil endret seg med tiden?
Min stil afgøres af mit humør, men det meste af tiden er det CAS, men igen kan det være en helt anden stilart jeg rammer alt efter inspiration og humør.

Vis oss 3-5 av dine favorittprosjekter. Hvorfor disse prosjektene dine favoritter?

Bogen har jeg selv lavet, det er min Art Journal lige nu og jeg elsker den. Elsker de forskellige papirstyper, mine Gelli Prints jeg før syntes var grimme, for- og bagside og at den er lavet af genbrugsmaterialer.

Denne Art Journal Page elsker jeg fordi den for mig siger så meget. Med tiden skal den op at hænge på vores datters værelse så hun altid kan blive mindet om at huske på at se efter magien. 

Kortet fordi det er mit go to kort, når jeg er i tidsnød og skal bruge et kort nu.

Hva inspirerer deg?
Alt, venner, veninder, citater, min familie, andre KreaTister, naturen…. You Name It

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Ikke ved navn. F.eks. er jeg med i Facebook gruppen CAS Scandinavia hvor jeg lader mig inspirere.

Er det noe innen papirhobby du har lyst å lære deg?
Jeg kunne godt med tiden tænke mig at prøve og lave et scrapbook (mini) album

Kan du nevne fem produkter/verktøy du ikke kan leve uten?
Misti, Distress Inks, Versa Mark, Dies, Stempler… Og jeg kunne fortsætte

Hva står øverst på din ønskeliste nå?
Dylusions Paint, altså dem jeg mangler… Fik rigtig mange i julegave.

Hvem i vår scrappeverden kunne du tenke deg å møte «in real life»? Og hvorfor?                 
Uha det ved jeg sørme ikke…

Hvordan er din scrappeplass?
Under renovation og derfor ikke eksisterende, så sidder hvor der er plads lige pt. som regel ved spisebordet i stuen.

Hvor kan vi finne deg? (Blogg, webside, profil på sosiale medier mv.)

www.ria-kirstine.blogspot.com

www.facebook.com/kreatrolden

https://www.pinterest.dk/kreatrolden/

https://www.instagram.com/riakirstine_kreatrolden/

https://www.youtube.com/channel/UCppxTktQkemFGqDwqAZWVoA

Foto: Ria-Kirstine
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More