Designtips: Kortlaging i oktober

Dersom du trenger designtips til kortlaging i oktober kan det være nyttig å vite at hver måned i året har egne blomster og sten knyttet til seg. I oktober er det ringblomst som er månedsblomsten, mens opal er månedssten. Jeg har laget et bursdagskort hvor jeg prøver å bruke blomster og bling som kan minne om nettopp ringblomst og opal. Siden opal er en edelsten som kan ha hvit farge er det lett å finne halvperler som ligner. Du ser bilde av opal til venstre. Jeg har brukt tre halvperler i hvitt på oktober-kortet mitt. 

Det var ikke like enkelt å finne ringblomst blant de blomstene jeg hadde liggende. Jeg valgte derfor å bruke tre oransje blomster som jeg la lagvis opp på hverandre. Den øverste av blomstene er en oransje rose. 

I november er jeg tilbake med et nytt kort inspirert av månedsblomster og månedssten. Hvis du ble inspirert til å lage noe selv send meg gjerne bilder. Du kan sende bilde til: editor@thepapercrafting.com – da viser vi de fram i TPC Magazine om en liten stund. 

Foto: Marit Pedersen
Foto: Ra’ike, Wikimedia (Opal), License: CC BY 3.0
tpsdave, Pixabay (Ringblomst), License: CC0, Public Domain

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More