,

Organisering for vores hobby

Organisering, kan altid være et problem.. Specielt når man har været, god til at købe alt mulig slags. Og det er lige meget om man er til kort, scrapbooking  eller mixed media. At have styr på alle de forskellige stempler, sværter, papir og så meget mere…

Så har jeg fundet det perfekte program til at holde styr, på alt de ting som vi har.

Evernote

Et super godt program, hvor man kan registrere, og holde styr på de ting man har. Om det er stempler, stencils, farver, sværter og alt andet vi nu har. Jeg har fået samlet mig så meget efterhånden, at jeg nogle gange kan ikke engang selv, huske hvad jeg har og ikke har.
Du kan samtidig bruge dette program, til at kigge hvad for nogle stempler f.eks. du gerne vil bruge på dit projekt, eller bare lede efter noget bestemt. Det smarte er at du kan vælge at lægge et billede ind, som viser dig hvordan dit stempel sæt ser ud, og give både stikord og note’er.

Her er et eksample hvordan det ser ud…

Jeg håber at dette lille tip, kan give jer lidt bedre kontrol og overskud med de ting I ejer…
Og jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend!

Red. anm. Denne artikkelen er basert på skribentens egne erfaringer og er ikke forbundet med, eller sponset av, Evernote.


Posted

Translate »