Organisering: Oversiktsark til dine stempler – nå også med plass til store stempler!

Noe av det jeg startet først med i det nye året var sortering av stempler. Jeg har derfor laget en ringperm med oversikt over stemplene mine. Du kan laste ned oversiktsarkene her. Nå har jeg føyd til et oversiktsark som gir plass til store stempler. 

Oversiktsarkene har plass til trykk av henholdsvis fire og seks stempler. I tillegg har jeg laget plass til å notere ned navn, produsent, materiale stemplet er laget av og arkiv. Det siste er for å notere ned hvor jeg oppbevarer selve stemplet. 

Mine stempler oppbevares i CD-cover og på ark jeg legger i disse skriver jeg for eksempel “Bryllupstekster 1”. Dette fører jeg opp på feltet for “Arkiv” på oversiktsarket. Da er det enkelt å finne igjen stemplet når jeg trenger det. 

Her kan du laste ned PDF-filer med oversiktsark og cover-ark til CDer dersom du trenger det. Når du klipper ut firkantene passer de til to CD-cover i den mest vanlige størrelsen. Du bretter en smal kant som blir “ryggen” til CDen.

Stempelark
Stempelark 1a
Stempelark 1b
CD-cover

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More