PÅ KURS MED BECKY HIGGINS

2 2,597

Vi er veldig glade for å ha Jorunn Langås med som gjesteskribent i The Paper Crafting. Jorunn startet tidlig med Project Life, og det er nettopp denne formen for papirhobby hun skriver om i denne artikkelen. I innlegget i dag skriver Jorunn om kurset hun deltok på i begynnelsen av juni – et Project Life-kurs med selveste Becky Higgins.

Hei, da er det min tur igjen hos The Paper Crafting som gjesteskribent, mitt siste innlegg for denne gangen. Jeg vil ta for meg litt av det jeg lærte på kurset jeg var hos i starten av juni med selveste Becky Higgins, oppfinneren av Project Life.

Selve kurset varte ikke så veldig lenge, det var litt om bakgrunnen til at PL ble til, og tanken bak. Det skal gå kjapt, lite pynt fordi bilde skal stå i sentrum. Igrunnen egentlig litt CAS, det er jo så langt unna min stil en kan komme, men veldig lærerikt. Fikk litt tips om bildetaking, da tenker jeg på at vi ikke bare viser alt det perfekte, men viser at noen ganger er det litt kaos.

Becky Higgins er en som dokumenterer alt, og jeg har prøvd meg på det, men fant ut at jeg rett og slett ble litt stresset av det, og  selve stunden ble litt borte i bildetaking. Så jeg kommer nok til å forsette med min form for Project Life, men jeg kommer til å vise litt kaos fremover.

Bilde 1: Her er første siden jeg lagde på kurset, og som du ser så bruke Becky Higgins større bilder en det jeg vanligvis bruker, for bilde skal fylle en lomme, og hun liker at det er mye tekst og lite pynt. Det går veldig fort å lage siden slik som dette, og jeg må innrømme jeg slet med å bli helt komfortabel med å ha så lite pynt.

The paper crafting bilde 1

 
 
Bilde 2: Vi fikk et album, kort og litt pynt, og jeg var i grunnen overlykkelig da jeg fant ramme som jeg kunne bruke. Må jo medgi at det kitet vi fikk var helt fantastisk i farger og tekst.
 
The paper crafting bilde 2
 
Bilde 3: Her ble jeg litt mer vågal og tok på litt mer pynt. Lommene vi fikk var å nye, jeg likte godt oppsettet på dem.
 
The paper crafting bilde 3
 
Bilde 4: Her vil jeg vise dere litt hvordan jeg vanligvis lager en PL side, jeg skriver litt rundt forbi og bruker pynt for å fremheve bilder. Jeg tror i grunnen PL ikke er så ulikt andre former for scrapping, man finner sin måte å kreere på, sin stil. Det er det som jeg synes er så digg. Jeg kan sitte å se i timesvis på Pinterest, å se hvordan andre løser sine scrapperier, det inspirerer og får meg til å tenke nytt.
 
Redigere 1
 

Det var det jeg hadde for denne gangen, tusen takk for meg ♥

Klem Jorunn

Foto: Jorunn Langås Andreassen
Publisert med tillatelse
close
2 kommentarer
  1. Lena_J skriver

    Mange herlige sider…
    Jeg er jo en CAS scrapper så digger den originale Becky Higgins stilen 🙂 Men er veldig enig med deg at det er jo som med all scrapping, man finner sin egen stil. Og det er viktig. For det er det som gir inspirasjon og mangfold 🙂

    1. Jorunn skriver

      Ja enig med deg Lena J, hvis alle hadde holdt på med det samme, hadde det i grunnen blitt litt kjedelig. Å om jeg ikke er en CAS scrapper så blir jeg inspirert av det, jeg finner litt i alt og putter den i boksen min med erfaringer.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More