PAKKELAPPER TIL BARNA MED RESTEPAPIR

0 1,174

GD2016 Marthe MathisenI dag har jeg fokusert på barna ved å lage enkle pakkelapper samtidig som det er en fin måte å bruke opp restepapir. Dette blir min siste artikkel for i år så jeg vil bare få takke Pia og The Paper Crafting for den muligheten dere ga meg.

Type prosjekt: Pakkelapper
Anledning: Jul
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Die Cutting, Stempling
Pynt/dekor: Die Cuts, hyssing
Hovedfarge: Hvit

Om du vurderer å søke deg inn i et designteam så anbefaler jeg dette. Pia har vært en flott leder og til stor inspirasjon for meg og jeg har blitt kjent med flere kreative og flinke damer ved å være en del av dette designteamet. Jeg har lært en ny måte å jobbe i et designteam på som jeg kommer til å ta med meg videre. Takk for meg.

GD2016 Marthe #7 - 01

Jeg har mye diecuts og småting liggende som jeg ikke har klart å bruke på mine egne prosjekter fordi det blir for enkelt.

Jeg liker en clean and simple stil men jeg er nøye på detaljene mine og synes det er vanskelig med for enkle design. Derfor synes jeg det passet bra å bruke disse på pakkelapper til barn. Jeg liker å bruke opp tingene jeg har før jeg kjøper nye ting så jeg gir meg selv utfordringer på det og kjenner at i dag var det ikke så enkelt som jeg hadde sett for meg så er glad det løsnet og jeg ble fornøyd med resultatet mitt.

GD2016 Marthe #7 - 02

Jeg startet med å finne tags jeg ville kutte ut med Portrait i Silhouette store. Når de var kuttet ut brukte jeg Stampaholic for å stemple raden nederst på alle tagene, jeg stemplet også God Jul teksten samtidig. En fin måte å masseprodusere på og man kan stemple på samme sted flere ganger om det ikke blir jevnt første gangen. Det har åpnet seg en ny verden etter jeg fikk den.

Jeg limte på figurene og brukte stickles, glossy accent og liquid pearls til pynt og festet en hyssing på så man kan feste den til julegavene.

Materialliste:

  • Tags:  Silhouette Store, kuttet ut med portrait.
  • Stempel: Hand Lettered Winter Wishes fra Simon Says Stamp.
  • Diecuts og tekstempel: Jeg vet ikke, har kjøpt det fra veninne.
  • Stampaholic stempelpresse.
  • Liquid Pearls: Gold.
  • Stickles: Christmas Red, Copper og Gunmetal.
  • Hyssing

Håper du fikk inspirasjon til pakkelappene eller juleprosjektene dine.

Og takk for at du har fulgt meg dette året, jeg setter kjempe stor pris på det. Ha en riktig God Jul og Godt nyttår!

Klem fra Marthe aka Marthe’s Kort

The Paper Crafting siger 1000 tak til Marthe. Selvom vi “bare” gør vores arbejde, så varmer det vores hjerter at vi har været med til at gøre en forskel. Vi gør vores bedste og er altid åbne for feedback – både godt og dårligt. Uden feedback kan vi ikke udvikle os – så giv os endelig feeback.

Nedenfor kan du finde andre artikler af Marthe, som er vores GD2016 teamie og Copics farvelægnings-Inspirator. Marthe er samtidigt meget glad for at lave kort i CAS stilen:

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More