,

Spennende pakkelapper til jul

Det er noen ganger i året vi med denne flotte papirhobbyen er litt programforpliktet i forhold til familie og venner. Når vi kommer til jul så har de rundt oss store forventninger. Selv så er jeg veldig glad i å pynte pakkene litt ekstra. Nå går vi inn i en tid med store muligheter for å ha behov for en pakkelapp eller to. Som dere vet så har jeg produser mye jul i form av bokser fra midt på sommeren. Så jeg har en innholdsrik restekasse med mange flotte julegodbiter. Nå dykker jeg ned i den og koser meg. Håper du får lyst til å bli med.


Type prosjekt:  Pakkelapp
Anledning: Jul
Stilart: Litt av hvert
Teknikker bruk: Lag på lag, biter av alle slag, stempling
Pynt/dekor: Die Cuts, chipboards, blomster, bånd m.m.
Hovedfarge: Rød/hvit/Grønn/blå
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin, skjærebrett


Jeg har selvsagt kjøpt meg årets mest populære dies. Den havnet i kurven i det den ble pakket opp i butikken.  Papirdesigns gris. Med dies i form, om det kan kalle det, så er på en måte pakkelappen allerede bestemt. Har du noen av gamle tykke diesene fra Sizzix i hylla, så er mange av de også fine til nettopp dette.

Har du dies så ta de frem og se på de på litt ny måte. Kanskje har du ganske mange som hadde vært fine til et sånt prosjekt. Det var mange som dukket opp av skuffen min.

Det fins mange flotte løsninger på pakkelapper uten å bruke dies. Her har jeg laget noen som bygger på den klassisk koffertlapp fasong. Basen i de er laget av Bazzill rester fra andre prosjekt.

Disse er laget med litt ulike dies sett og pyntet med rester fra i fjor. Jammen er det mange gullkorn som har overvintret på rommet mitt. Jammen godt man tar vare på ting.

Håper du ble inspirere til å sette deg med litt pakkelappeprosjekt.

Klem Betina
Blogg: Scrap a Little

Her finner du mer inspirasjon til jul: Christmas – Jul

Nøkkelord dansk: Papir hobby
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. Present.

Translate »