Bryllupsminneboks

Eli Janne fra Norge har laget en vakker bryllupsminneboks til sin venninne. Boksen er laget i lekkert rosa med gulldetaljer. Sammen med boksen hører det et vakkert kort i samme stil. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Eli Janne har laget boksen og kortet. 


Type prosjekt: Bryllupsminneboks
Anledning: Bryllup
Stilart: Clean and simple
Pynt/dekor: Nevnt over
Hovedfarge: Rosa
Medium brukt: Quick glue, distress ink.
Utstyr brukt: Big Shot, dies, saks, passer, blyant, viskelær, bokstavstempel og stempelplatform.

Det hele startet med at ei god venninne av meg skulle gifte seg og jeg ønsket å gi henne en helt spesiell gave. Jeg har laget en del barndomsminnebokser og bryllupsminnebokser før, så jeg visste med en gang hva jeg ville lage.

Basen er en Panduro boks av papp, som kjøpes i en pakker av flere. Mønsterark, hvit bazzil, speilpapp i gull, en gullknott, blomster og en god dæsj med glitterlim utgjør dekoren. En enkel og stilren boks ble til, etter 2-3 timers arbeid.

Når man har laget en såpass personlig gave, og driver med denne hobbyen, kan man jo ikke gå på butikken å kjøpe et kort. Så da brukte jeg restene fra bryllupsminneboksen til å lage et tilhørende kort. Det er et “twist and pop up card” så dette tok nye 2-3 timer å lage.

Denne typen kort lærte jeg å lage via en snapkanal (med tilhørende Facebook side, hvor de legger ut maler osv. ) . Den heter “scrapogsnap”. Der har jeg har vært vikarsnapper noen ganger og det har vært så kjekt. Det er alt for lenge siden nå dessverre, men der får jeg mye inspirasjon fra. 

 
Jeg driver selv min egen Facebook-/Instagramside som heter “Scrappeskuffen” hvor jeg legger ut mesteparten av det jeg lager.

 

Foto: Eli Janne
Publisert med tillatelse 


Posted

Translate »