Papirhobby: Forår og påske

0 81

Elsker jo påske, og selvom påsken fald tidligt i år, havde jeg tænkt lidt på at præsentere mit forårs kit samt tillægs kit og vise hvad jeg har laver med det. Mine kits giver rigtig mange muligheder for at udfolde sig kreativt.

Her i weekenden den 13-14 marts var der online convention med en masse spændende udfordringer man kunne deltage i så det gjorde jeg og prøvede så godt som muligt at få lavet så meget med mit forårs kit, så man kunne se hvor mange muligheder der var at lave med det. På de følgende billeder vil jeg vise dig hvad jeg har fået lavet.

På kortet her kan du se min lille kanin den kan købes i et tillægs kit til forårs kittet, jeg synes den er rigtig sød, og den kan bruges til mange ting.

Kortet her har jeg brugt mine æg stempler jeg har designet til kittet, de er stemplet med oxide farve og så malet ovenpå med vand, og derefter klippet ud, de er limet på en forhøjning af flamingo under, og kortet kan bruges som et kort el som et billede hvis man ønsker dette, det giver en 3 d effekt.

Shaker kortet her er lavet med hama perler omkring for at opnå en form for rum mellem bund og plast, inden i har jeg lagt æg og små krøger kugler.

På billedet her og neden under ser du hvad forårs kittet indeholder samt tillægs kit.

Kreative hilsner Mette Janni

 

Du finner mer påskeinspirasjon her: Påske – Påsk – Easter 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »