Papirhobby: Forårs krans med quilling og karton blomster

0 87

Forårs krans i et mix med både quilling og karton blomster .. jeg elsker jo at mixe de forskellige blomster man kan lave i papir.

På kransen her er der blevet brugt små forglemmigej lavet i quilling, valmuer os laver i quilling, små Marie høner, som os er lavet i quilling, Solsikker som er fra Lady E design, hendes nye dies som lige er udkommet her i april/maj 2021 Små hortensia, som os er fra Lady E design. De stemplede små gule blomster er mit eget stempel design som tilhører sommer kittet. Alle bladene er et mix fra tidligere og nye dies fra lady e design.
 
Jeg startede med at lave kransen ud af pap fra en pizza bakke, derefter, alle blomsterne og bladene var lavet på forhånd, så jeg vidste hvor meget jeg havde at gøre godt med. På en krans som denne er det vigtigt den ikke vælter syns mæssigt, så derfor kører man grupperinger, det vil sige man både skal have store som små og mindre blomster på, man skal altid have 5 store blomster og så en del mindre, tjek billede hvis du er i tvivl.
 
Denne krans er til min farmor der fylder 101 år den 20 maj 2021.
Her ser du kransen tæt på. Er du i tvivl om noget kan jeg kontaktes for nærmere info.
Krea hilsner Mette Janni
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More