Juledekoration

Igen juler jeg altid denne gang har jeg lavet disse træer til jer.. jeg har designet stempler/træ pynt/og stencils som jeg har fået produceret af et dansk eget firma.

Jeg har igennem 1 år m.m arbejdet på at udgive mine egne stempler/stencils og træ pynt og endelig er det lykkes. Her de næste mange måneder vil jeg komme til at lave indlæg hvor jeg har brugt mine egne designs men osse indlæg hvor jeg bruger andre ting. Mine kits kommer til salg i begrænset antal da jeg ønsker mine ting skal være unikke, så der er først til mølle, men man kan købe tingene enkeltvis os. På de næste billeder vil jeg give dig en vejledning på hvordan disse laves.

De første 2 billeder ser du mine stempler hvordan de ser ud i kittet og hvad der os følger med og jeg vil vise nogle ting hvad man os kan lave med mine grangrene.

Stemplerne ser således ud , der er 2 store som vender hver sin vej.

På de træerne jeg har lavet bruger jeg begge stempler både den der vender mod højre og den der vender mod venstre.

På billede her ser du jeg har leget med embossing på hvid karton og sølv pulver.

Og brugte disse her ting, man skal bruge 20 stk af den der vender mod højre og 20 af den der vender mod venstre … så i alt skal du lave 40 stk og derefter klippes ud, se billeder.

På dette billede ser du hvordan jeg har lavet foden, den er lavet i 5 mm quillingstrimler, jeg har målt ud efter hvor stort mit træ er. Til den store træ går der 15 stk sabbia 5 mm og 2 lysbrun 5mm quilling strimler, jo mindre træet bliver jo mindre strimler skal der bruges til fødderne.

På billede her ser du det hvide træ det er lavet med embossing på vellum og klippet ud og så er de sat på skiftevis, men du kan se online video på min gruppe, hvordan de skal sættes helt præcist sammen.

Her i nogle andre farver og mindre str og en større.

På de følgende billeder kan du se hvordan jeg har brugt mine grene både som stencils/træpynt og med stempler.

Tak fordi du kiggede med.
Kreative hilsner Mette Janni

Translate »