Julepynt med egne stencils og stempler

Elsker bare julen! Og igen her har jeg brugt mit eget design i stencils og stempler. Hvert enkelte stykker papir er enten sværtet og eller stemplet og embosset. På de følgende billeder kan du se lidt af det jeg har lavet.

Hvis du køber mine designs på mine forskellige ting er der en kode på hvorpå du kan scanne den, derpå ledes du direkte ind i min Facebook gruppe hvor du kan modtage gratis undervisning i mine stempler m.m
I disse kits ligger der en stencils, 3 stempler i 3 str, 3 træ udskæringer af samme model som stemplerne…
mine kits kommer til salg, se billede længere nede i begrænset mængder, så man skal være hurtig hvis man vil købe hele kittet.

Jeg tegnede en model og har derefter tegnet den over på meget tyndt papir.

Derefter klippes de ud.

Her kan du se jeg har stemplet dem på begge sider.

Og her er jeg igang med embossing.

Her kan du se hvad der følger med i kittet, zoomer du ind på koden så linkes der direkte ind til min gruppe hvorpå der er gratis undervisning.

Her er mine færdige julepynt.

Tak fordi du kiggede med

Kreative hilsner Mette Janni

Translate »