Papirhobby: Kanin på pinde

0 81

Påsken falder tidligt i år og jeg elsker højtider. Jeg designer jo selv mine egne kits der udkommer 4 gange om året, forår, sommer, efterår og vinter. Jeg vil vise jer hvad jeg har lavet ud af mit forårs kit.

 
På dekorationen nede under ser du mine små søde påske kaniner, de kan købes i tillægs kits. Denne dekoration er lavet på en gammel dåse fra ananas og derefter har jeg limet pinde uden om, da jeg laver ret mange blomster, er de blomster jeg har brugt her, reste blomster fra tidligere projekter, kaninen er trykt på nena papir og derefter farvelagt med copic ciao.
På billede under her kan du se jeg har sat kaninen på pinde, det var fordi jeg havde tænkt at hvis man skulle i byen til påskefrokost så kunne man købe en blomst og så sætte kaninen ned i så det ser ud som den kigger op fra blomsten.

På mit påskekort ser du mine søde blomster og blade stempler som medfølger i forårskittet, de er os malet med copic på nena papir, i kittet finder du tags, stempler med gæk, påskevibes, og æg, samt en del mere. Undervisning på min gruppe i alle disse ting her hvordan de laves helt gratis.

Rigtig god påske!

 
Kreative hilsner Mette Janni
 

Du finner mer påskeinspirasjon her: Påske – Påsk – Easter 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More