Nordisk januar pynt

Godt nytår! Januar måned er for mig en lidt underlig månede for det har jo lige været jul og alt det der , og så har vi jo haft pynt og lys oppe i både november og december, og så skal vi jo pakke alt det hyggelige væk og gemme til næste år. Jeg har designet nogle kegle træer som jeg tænker at kalde for nordisk januar pynt. Jeg synes nemlig at man godt kan have disse træerne oppe helt hent til foråret begynder.

På de følgende billeder ser du hvordan de laves Her har jeg brugt 30×30 Kvist karton, som jeg ruller sammen til et kræmmerhus som jeg limer sammen med limpistol.

Garnet jeg bruger er noget plys garn fra Netto, som jeg har valgt at bruge på mine træer, det giver en blød effekt.

Jeg starter fra tippen og går ned , jeg limer med limpistol hist og pist.

Her ser du et færdigt træ, dem har jeg så lavet 2 stk af.

Da jeg elsker at pynte på mine træer med træpynt har jeg valgt disse store snefnug.

Og efterfølgende har jeg tat mine blomster på fra kortet fra nytår. Jeg elsker at bruge garn og mixe tingene således det skaber hygge. Her er mine nordisk designede januar træer.

Tak fordi du kigge med Kreative hilsner fra Mette Janni

Du finner mer inspirasjon til Home Deco her: Home Deco


Nøkkelord norsk: Kjegle, Kjegletre
Nøkkelord svensk: Papperspyssel, Alster, Kon, Kon tre

Translate »