Quillede hjerter til jul

Som skrevet tidligere startede min jul altid og gør det stadig væk meget tidligere end andres jul, den startede midt oktober, og i min verden elskede jeg det og jeg elsker det stadig væk, dog så starter min jul allerede i juli august månede for det er der jeg planlægger jeg efteråret online kursuser og nye designs.

Jeg elsker jo alle former for at være kreativ og denne gang har jeg designet for Dommerby papir i Skive, dette hjerte, det er lavet således hvis man har lyst til at lave et magen til kan man købe kits til det. Jeg har brugt quilling strimler til det store hjerte 10 mm. Det lyse hedder sabbia og det lysbrune er bare lysbrun, der går rigtigt mange strimler til dette, men når man ser det færdige resultat ved man os at det har været det hele værd.

Neden under ser du nogle mindre hjerter de er lavet på 5 mm strimler og min tanke var de kunne hænge på juletræet, hvorpå det store kunne hænge i køkkenvinduet.. Hjerterne har jeg tegnet op i hånden og derefter sat skiverne sammen med lim..

Tak fordi du kiggede med!
Kreative hilsner Mette Janni


Posted

Translate »